Τα Χρυσά Βατόμουρα, η διοργάνωση των χειρότερων βραβείων υποκριτικής, ακυρώνουν την υποψηφιότητα αλλά και την νίκη του Bruce Willis, ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Ο 67χρονος ηθοποιός έχει διαγνωστεί με αφασία, μία διαταραχή του εγκεφάλου που μειώνει την ικανότητα του ατόμου να γράψει και να μιλήσει.

Έτσι, ο πρωταγωνιστής των Die Hard, 12 Monkeys, 6th Sense, Unbreakable και πολλών άλλων επιτυχιών του κινηματογράφου, αποσύρεται από την υποκριτική.

Αφού ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη από την οικογένεια του ηθοποιού η κατάσταση της υγείας του, οι ιθύνοντες των χιουμοριστικών βραβείων «Χρυσά Βατόμουρα», θεώρησαν πως δεν είναι σωστό να αναφέρουν την κακή ερμηνεία ενός ατόμου που πάσχει από προβλήματα υγείας.

Στον Willis δεν δόθηκε απλώς βραβείο αλλά του αφιερώθηκε ολόκληρη κατηγορία με το ατυχές, πλέον, θέμα: «Χειρότερη Ταινία του Bruce Willis για το 2021». Δεν είναι ψέμα ότι τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ο ηθοποιός έπαιζε σε λιγότερο ποιοτικές ταινίες με ερμηνείες κάτω του μετρίου, γεγονός που πρόσεξαν τα Χρυσά Βατόμουρα. Ο Bruce Willis «βραβεύτηκε» για την ταινία Cosmic Sin το Σάββατο, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Οι υπεύθυνοι των βραβείων ξεκαθάρισαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter ότι δεν γνώριζαν για την κατάσταση του Γουίλις και απολογήθηκαν.

Η 43χρονη σύζυγος του Bruce, Emma Heming Willis, ευχαρίστησε φίλους, συγγενείς και θαυμαστές για την υποστήριξη που της έχουν δείξει. Ακόμη, ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του, John Travolta, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του μέσα από ένα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Jim Carrey: Αποσύρεται από την υποκριτική – «Έχω κάνει αρκετά»

Morbius: Όσα μας κέρδισαν αλλά και όσα μας δίχασαν στην νέα ταινία των Marvel/Sony (spoiler free)

Sharon Stone: Σε ρόλο villain σε ταινία της DC στα 64 της