Είμαστε απλοί άνθρωποι. Δεν θέλουμε υπερβολές και πανστρατιές. Μας αρκεί να ενώσει κανείς τον Deadpool του Ράιαν Ρέινολντς και τον Wolverine του Χιου Τζάκμαν, να τους βάλει να κάνουν kickass και να παίζει από πάνω μουσική υπόκρουση το Like A Prayer της Μαντόνα. Με αυτά μπορείς να ξαναφτιάξεις την Ελλάδ…ε, το Marvel Cinematic Universe θέλαμε να γράψουμε.

Το νέο trailer, λογικά προτελευταίο πριν την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας Deadpool & Wolverine στα τέλη Ιουλίου, κυκλοφόρησε περισσότερο για να συντηρήσει την αδημονία για την ταινία, παρά για να προσφέρει ιδιαίτερα σημαντικές λεπτομέρειες ως προς την πλοκή της και στο πώς σχετίζεται με το υπόλοιπο MCU.

Περισσότερες απορίες προκαλεί, καθώς το πρώτο μισό της έχει την κλασική διαδικασία αυτομαστιγώματος του ήρωα, του Wolverine εν προκειμένω, ο οποίος γίνεται ντέφι κάθε μέρα σε ένα μπαρ στο δικό του σύμπαν, στο δικό του timeline, μέχρι που εμφανίζεται ο Deadpool για να τον πάρει σηκωτό και να τον μεταφέρει στον δικό του κόσμο, όπου θα πρέπει να τα βάλουν με κάποιον που μπορεί να αφανίσει όλα τα πρόσωπα που αγαπάει ο Pool.

Κι αφού πρώτα τις παίζουν μεταξύ τους και είναι σε φάση «δεν θες να τα βάλεις μαζί μου, εγώ δεν είμαι ήρωας, δεν αξίζω» και «έλα σε παρακαλώ τώρα, θα σε πάρω με το ζόρι, θυμήσου τι έκανες τότε», καταλήγουν να κάνουν tag team και να δέρνουν αλύπητα τους κακούς, με το Like A Prayer της Μαντόνα να ακούγεται.

Κι αφού λένε με ένα στόμα μια φωνή «Let’s Fuckin Go», το trailer κλείνει με Deadpool και Wolverine να βουτάνε σε ένα portal για να μεταφερθούν ποιος ξέρει πού!

Να θυμήσουμε πως στο προηγούμενο trailer, είχαμε δει τον Deadpool-Γουέιντ Γουίλσον να προσλαμβάνεται από την TVA, την οργάνωση που γνωρίσαμε στη σειρά Loki, η οποία είναι υπεύθυνη για τη ροή του χρόνου στο πολυσύμπαν. Και φαίνεται πως η ένωση των δύο δεν είναι για μια φορά, αλλά ίσως να είμαστε στην αρχή της δημιουργίας μιας νέας υπερηρωικής και άχρονης ομάδας.