Ο Χιου Τζάκμαν φαίνεται να επιδιώκει έναν σημαντικό διακανονισμό στο διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του

Η συμφωνία, αξίας σημαντικού ποσού, συνοδεύεται από έναν όρο: Η πρώην σύζυγός του θα πρέπει να υπογράψει μια αυστηρή και αδιαπραγμάτευτη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Αυτό το συμφωνητικό όπως αναφέρει δημοσίευμα του RadarOnline, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προστατεύσει τις ιδιωτικές λεπτομέρειες της σχέσης τους από τον δημόσιο έλεγχο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το The National Enquirer, η πληρωμή που προσφέρει ο ηθοποιός του «Greatest Showman» εξαρτάται από την τήρηση του συμβολαίου από την Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ποσό που θα λάβει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, αν κρατήσει… το στόμα της κλειστό, ξένα άρθρα κάνουν λόγο για δεκάδες εκατομμύρια. Αναφέρεται μάλιστα πως η συμφωνία αυτή δεν αφορά οικονομικά ζητήματα, αλλά εστιάζει περισσότερο στη διατήρηση του ελέγχου.

Η ανησυχία του Xιου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να αποκαλυφθεί κανένα από αυτά», ισχυρίζεται πηγή

Μήπως φταίει η σεξουαλικότητα του Χιου Τζάκμαν

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη. Το 2003 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που υποστήριζουν τώρα, μετά την είδηση για το συμφωνητικό, πως ο σταρ θέλει να διασφαλίσει πως η Ντέμπορα Λι Φέρνες δεν θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Τίποτα όμως από αυτά δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται προς το παρόν.