Απανωτά θα είναι τα χτυπήματα από την Rihanna στο προσεχές διάστημα, όπως φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση. Δεν έφτανε η – έστω και πρόσκαιρα – επιστροφή της στη μουσική, αφού τραγουδάει το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever, ετοιμάζει και την κυκλοφορία της νέας της κολεξιόν εσωρούχων για τη Savage x Fenty. Κι επειδή η ίδια φροντίζει πάντα να είναι η πρώτη που δείχνει τα κομμάτια, είναι δεδομένο πως θα έρθουν πολλές αναρτήσεις σαν αυτή που έκανε το απόγευμα της Τρίτης και σάρωσε σε likes.

Σχεδόν 4 εκατομμύρια likes σε 3 ώρες πήρε η ανάρτηση 6 φωτογραφιών της Rihanna για την κυκλοφορία της συλλογής της και την παρουσίαση της μέσα από ένα φαντασμαγορικό σόου, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει το Amazon Prime και θα κυκλοφορήσει αύριο 9/11.

Πρόκειται για το σόου που κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοφιλία το αντίστοιχο που κάνει η Victoria’s Secret κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς και την δημοφιλία που έχει η Rihanna στην αμερικάνικη αγορά, αλλά και το πόσο ακριβά πουλάει το brand της και τον ίδιο της τον εαυτό. Δεν έγινε τυχαία δισεκατομμυριούχος χωρίς καν να έχει έσοδα από το επάγγελμα που μας συστήθηκε, τη μουσική.

Σε αυτό το teaser φωτογραφίων που έδωσε στο κοινό η Rihanna, φοράει τα μαύρα εσώρουχα, ποζάρει σε black and (a little) white φωτογραφίες και ποζάρει με τις εντυπωσιακές της καμπύλες σε πλήρη «παράταξη».

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Στο σόου της SavageXFenty θα είναι το πιο μεγάλο αστέρι, αλλά όχι το μοναδικό, αφού σε αυτό το τεράστιο fashion event, θα συμμετέχουν στην επίδειξη μοντέλα όπως Irina Shayk, Cara Delevingne, Joan Smalls και πλήθος διασήμων από τη μουσική και την υποκριτική όπως η Taraji P. Henson, ο Winston Duke και φυσικά ο Johnny Depp.

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η εξομολόγηση της Παπουτσάκη για τον χωρισμό με τον σύζυγό της: «Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολος ο αποχωρισμός μας»

Irina Shayk και Bradley Cooper έχουν αναθερμάνει τον έρωτα τους: Βολτάρουν αγκαλιασμένοι στη Νέα Υόρκη

Haters gonna hate: Η Cher βάζει στη θέση τους όσους την λογοκρίνουν για τον κατά 40 χρόνια νεώτερο σύντροφό της