Τον Johnny Depp επιστράτευσε η Rihanna στο επερχόμενο σόου της εταιρίας της Savage X Fenty Vol.4 το οποίο έρχεται στις 9 Νοεμβρίου, κάνοντας το ντεμπούτο του στο Prime Video, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της αμφιλεγόμενης πρόσφατης δικαστικής διαμάχης που είχε ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Ο Depp βγήκε από την υπόθεση νομικά νικητής αλλά τα πειστήρια που έφερε ομάδα της Heard ήταν αρκετά ώστε να εδραιώσουν την αντίληψη ότι το ζευγάρι κακοποιούσε ο ένας τον άλλον, αμφότεροι.

Η νίκη του ηθοποιού επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι δημόσιες δηλώσεις της 36χρονης σχετικά με τη σχέση τους, έβλαψαν οικονομικά την καριέρα του Johnny.

Έτσι, πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν ποια ήταν η συλλογιστική της Rihanna να τον συμπεριλάβει στο show της, από την στιγμή που έχει υπάρξει και η ίδια θύμα ενδοσυντροφικής βίας από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν ιδέα της ίδιας της Rihanna να πρωταγωνιστήσει ο Johnny Depp στο φετινό σόου.

Οι πηγές είπαν ότι ο 59χρονος ηθοποιός δεν θα «κατέβει» στην πασαρέλα, αλλά θα συμμετέχει στις ως star σε κάποια clips.

Αφού κέρδισε ένα Emmy για το Vol. 3 στo οποίo πρωταγωνιστούσαν οι Behati Prinsloo, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski , Irina Shayk, Crawford και άλλα μεγάλα ονόματα, το σέξι σόου θα είναι πιθανότατα μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ αυτή τη φορά.

Φέτος, στην πασαρέλα πρόκειται να περπατήσουν τα μοντέλα Cara Delevingne και Irina Shayk, καθώς και οι ηθοποιοί Winston Duke, Sheryl Lee Ralph, Marsai Martin, Taraji P. Henson και άλλοι με μουσικές ερμηνείες από την Anitta και την Burna Boy.