Με κορονοϊό είχε διαγνωστεί εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος, όμως φαινόταν να περνάει ελαφρά τη νόσο ο 37χρονος τραγουδιστής. Τα τελευταία δύο 24ωρα όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μεταβεί στο νοσοκομείο. Από το πρωί της Πέμπτης ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δωμάτιο στον Ευαγγελισμό.

Με τα νυχτερινά κέντρα να είναι κλειστά και τον ίδιο να μην είναι σύμφωνος με το να ανοίγουν μόνο για εμβολιασμένους, καθώς ούτε ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο, ο Νίκος Οικονομόπουλος περνούσε τις τελευταίες ημέρες σπίτι του λόγω της νόσου. Όμως παρουσίασε επιπλοκές στην αναπνοή του και επέλεξε να πάει άμεσα στον Ευαγγελισμό για να νοσηλευτεί.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει ότι ακόμα και σε lockdown θα πηγαίνει στην εκκλησία και θα μεταλαμβάνει από το ίδιο κουτάλι με άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν έχουν την πιο μεταδοτική και θανατηφόρο ασθένεια.

«Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα.

Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει».