Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο, όπως έγινε γνωστό.

Ο Αίας Μανθόπουλος -ο οποίος σε λίγες μέρες θα γιόρταζε τα 61α του γενέθλια- είχε πάθει μερική απόφραξη στις καρωτίδες του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο οργανισμός του όμως δεν άντεξε και μέσα σε λίγες ημέρες απεβίωσε.

Για 4 και πλέον δεκαετίες υπηρέτησε το επάγγελμα του ηθοποιού ο Αίας Μανθόπουλος, έχοντας τα τελευταία πολλά χρόνια πολύ πιο σπάνια παρουσία είτε θεατρικά είτε τηλεοπτικά. Τελευταία του συμμετοχή ήταν πριν από 4 περίπου χρόνια στο Κόκκινο Ποτάμι.

Είχε σπουδάσει Οικονομικά στην Αθήνα αλλά ήταν απόφοιτος και της σχολής του Θεάτρου Τέχνης, έχοντας το γονίδιο από τη θεία του, την Ειρήνη Παππά.

Τα τελευταία χρόνια η υποκριτική είχε μπει σε δεύτερο πλάνο και ο Αίας Μανθόπουλος ασχολείτο με τον κλάδο του τουρισμού και εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας καθώς διατηρούσε ξενώνα στη Τρανσυλβανία.

Οι συγγενείς του προσανατολίζονται να κάνουν τα όργανά του δωρεά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο και την κηδεία του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν

Ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, που πέθανε σήμερα το μεσημέρι εξέδωσε το νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλευόταν.

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».