«Είμαι παλαίμαχος πολιτικοποιημένος και συμμετέχων στα κοινωνικά δρώμενα. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, η αποθέωση της Δημοκρατίας. Εγώ εύχομαι απόψε να είναι όλα σαν να μπαίνει η άνοιξη στα ξαφνικά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και επανέλαβε τον τραγουδιστικό του θρίαμβο της Eurovision.

Για τους πολιτικούς αρχηγούς που εμφανίστηκαν σε πολλές lifestyle εκπομπές ανέφερε: «Αντί να ρυπαίνουν με αφίσες τους δρόμους εμπλούτισαν εκπομπές γενικότερες και αυτό για μένα ήταν ένα βήμα μπροστά στη σοβαροφάνεια που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια. Το νόημα είναι να σπάσει ο ξύλινος λόγος του πολιτικού και αυτό ήταν θετικό πολύ θετικό και τις παρακολούθησα όλες τις συνεντεύξεις και ο σταθμός μας είχε τεράστια επιτυχία από το πρωί. Happy Day και Κατερίνα σκίσανε» τόνισε.

«Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε…» – Χαμός με τις δηλώσεις του on air

Καλεσμένοι στο πλατό του Alpha βρέθηκε επίσης ο Στρατής Χατζησταματίου, προκειμένου να συζητήσουν και να πουν τις απόψεις τους για τις εκλογές 2023.

Ο νεαρός ηθοποιός, ωστόσο, άργησε να πάει στο στούντιο, με τον πολύπειρο παρουσιαστή που καθόταν δίπλα του να… δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Γιατί άργησες, Μανώλη;» ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ τον Στρατή Χατζησταματίου. Ο νεαρός ηθοποιός του απάντησε: «Έγινε λάθος συνεννόηση με το ταξί».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που καθόταν δίπλα του, παρενέβη και είπε: «Την Παρασκευή το βράδυ ήταν αγκαλιά για πρώτη του φορά, δύο χρόνια με γυναίκα και θα πρέπει να είμαστε όλοι επιεικής μαζί του. Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και… προκάλεσε χαμό.

«Για τη σειρά μιλάει ο κύριος Μικρούτσικος, μην…», διευκρίνισε ο Στρατής Χατζησταματίου.