Σίγουρα όλοι όσοι την είδαμε την θυμόμαστε ακόμα…Φυσικά και αναφερόμαστε στην διαβόητη διαφήμιση εσωρούχων του Calvin Klein για την καινούρια καμπάνια του με πρωταγωνστή, τον αγαπητό πλέον ειδικά στο γυναικείο κοινό για τη θανατηφόρα κορμάρα του,Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

Τι θα λέγατε όμως αν σας αποκαλύπταμε ότι μία τέτοια καυτή φωτογράφιση έχει επαναληφθεί στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα σε ελληνικό νησί. Ποιά Νέα Υόρκη να μας πει τι; Στο νησί της Σαντορίνης, το 1982, ο διάσημος οίκος είχε γδύσει και πετάξει στον στίβο της φωτογράφισης τον Τομάς Βαλντεμάρ Χιντνάους. Ο φωτογράφος Μπρους Γουέμπερ έκανε μία ανάστηση στο Instagram για να θυμηθεί αλλά και να τιμήσει αυτή του τη συνεργασία με τον Calvin Klein.

Η ανάρτηση του Μπρους Γουέμπερ για τον Calvin Klein

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Μπρους Γουέμπερ έγραψε: «Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα στη Σαντορίνη όταν έφτασα να φωτογραφίσω τον υπέροχο @tomhintnaus για την καμπάνια @calvinklein του 1982. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ του Calvin και εμένα σε εκείνο το γύρισμα. Μια τέτοια φιλία δεν τη συναντάς πολύ συχνά αυτές τις μέρες. Και ήμουν πολύ χαρούμενος που μοιράστηκα την εμπειρία με τους ταλαντούχους φίλους μου #zackcarr, @juliebritt371 και @didiermalige. Πολλά συγχαρητήρια για το #calvinkleinbook!

Για να σας υπενθυμίσουμε, δείτε εδώ την φωτογράφιση του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.