Δεν έχει μείνει πολύ για το 2023. 19 μέρες και μετά αιωνία του η μνήμη. Είναι επομένως μια καλή στιγμή για να αρχίσει η ανασκόπηση της χρονιάς. Τώρα είναι, στις 29/11 δεν ήταν μίστερ Spotify. Αφήνουμε στην άκρη τις αιχμές και μπαίνουμε στο παρασύνθημα. Χόλιγουντ. Είναι μια σπάνια συνθήκη η φετινή χρονιά γιατί δεν έχουμε δει πρόσφατα μια χρονιά στην οποία να έκαναν το μεγάλο step up 4 ηθοποιοί και να εξελίχθηκαν σε μεγάλα sex icons.

Το 2023 που φεύγει, είναι η χρονιά στην οποία 4 νέες φάτσες, 4 πολύ φρέσκα παιδιά εισέβαλαν στο Χόλιγουντ, οι 3 τους δεν είναι καν Αμερικάνοι, και όχι μόνο έχουν κάνει τα στούντιο να τους θέλουν. Έχουν κάνει και την παράλληλη βιομηχανία του Χόλιγουντ, δηλαδή οίκους μόδας και πολλά ακόμα brands να τους δίνουν μεγάλα ποσά. Κυρίως όμως, έχουν κάνει κόσμο και κοσμάκη να τους φαντασιώνεται και να λιώνει σε κάθε τους εμφάνιση.

Αυτά είναι τα 4 rising sex icons στο Χόλιγουντ

Πολ Μεσκάλ

Χόλιγουντ
(Photo credits: Arturo Holmes/Getty Images)

Από το Normal People το 2020 στιγμάτισε αρκετά τον γυναικείο και γκέι πληθυσμό. Αλλά έπρεπε να έρθει το Aftersun για να εδραιωθεί στο μυαλό τους. Η εδραίωση πήρε ήδη πολύ μεγάλες διαστάσεις χάρη στην ταινία All of Us Strangers, όπου υποδύεται έναν γκέι ρόλο και είναι το ένα από τα δύο μέρη μιας επώδυνα όμορφης ερωτικής ιστορίας. Η υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για 2η σερί χρονιά τον εδραιώνει και ως ηθοποιό. Αυτή η μελαγχολική πλευρά που έχει, το μοναχικό που βγάζει, έχει κάνει και μια δική του playlist στο Spotify, αποπνέει έναν ποιητικό ρομαντισμό με ολίγη μποντλερική διάθεση, έχουν ενισχύσει την sex icon εικόνα του.

Δες το αφιέρωμά μας στον Πολ Μεσκάλ εδώ.

Τζέικομπ Ελόρντι

Χόλιγουντ
(Photo credits: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

Ο τύπος από το Euphoria έγινε ο Έλβις στα χέρια της Σοφία Κόπολα και πήρε τη σκυτάλη από τον Όστιν Μπάτλερ. Πολλές έφηβες τον ερωτεύτηκαν στις ταινίες Kissing Booth στο Netflix. Πολλές ενήλικες θα τον ερωτευτούν και στην ταινία Saltburn. Γενικώς, αποθεώνεται και για το στυλ του και είναι από τους λίγους άντρες στο Χόλιγουντ που ξέρουν να χρησιμοποιούν τις τσάντες ως αξεσουάρ. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, έχει πολύ textbook εξωτερική εμφάνιση χολιγουντιανού ζεν πρεμιέ. Δεν μπορείς να πεις ότι έχει κάτι το ιδιαίτερα ιδιαίτερο. Είναι mainstream ιδιαίτερος.

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Χόλιγουντ σέξι άντρες της χρονιάς
(Photo credits: Dave Benett/ Getty Images)

Κάποιοι ψαγμένοι τον είχαν σταμπάρει στο Shameless. Με το The Bear έκανε όμως μεγάλο step up, σε βαθμό που μπορεί να του πάρει καιρό να απαγκιστρωθεί από αυτόν τον ρόλο. Δεν φαίνεται πιθανό να γίνει κινηματογραφικά πρωταγωνιστής, αλλά έχει ήδη κερδίσει τόσα και έχει γίνει ένα treat για τον γυναικείο πληθυσμό, ώστε να μπορεί να το απολαύσει. Ο ίδιος είναι σε σχέση με τη Rosalia, οπότε έχει και την power couple πλευρά του. Είναι πάντως σε μια now or never φάση που πρέπει να κυνηγήσει ρόλους κινηματογραφικά για να εξελιχθεί περισσότερο.

Δες το αφιέρωμά μας στον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ εδώ.

Ο πρώτος επιλαχών: Μπάρι Κίον

Μπορεί να μη γεμίζει το μάτι στην πρώτη εικόνα, μπορεί να είναι ένας πολύ ήρεμος τύπος, αλλά ο Μπάρι Κίον δεν είναι πια το 25χρονο αγόρι που είδαμε στο Killing of A Sacred Deer του Λάνθιμου. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, με μια από τις πιο σέξι προφορές στο Χόλιγουντ, με πολλά στοιχεία στο πρόσωπο που σου μένουν και ελέω Saltburn, της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, έχει και σώμα πολύ γυμνασμένο. Από τους 4 αυτής της λίστας, είναι ο αγαπημένος μας και έχει στοιχεία να κάνει πολύ πιο frontline καριέρα στο Χόλιγουντ σε σχέση με τους άλλους 3.

Χόλιγουντ Μπάρι Κίον
(Photo credits: Taylor Hill/WireImage)

Δες το αφιέρωμά μας στον Μπάρι Κίον εδώ.

* Φωτογραφίες: Getty Images