Μετά την μουσική πορεία σε διεθνές επίπεδο, μετά τις τόσες μουσικές διακρίσεις, η Ελένη Φουρέιρα, ήρθε η στιγμή να πάρει και μια πιστοποίηση για το ότι δεν είναι μια σταρ που μένει στα στενά ελληνικά όρια. Σαν δίπλωμα θα μπορούσε να θεωρηθεί η φωτογράφισή της για το διάσημο περιοδικό V Magazine, που την καθιστά την πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη στο συγκεκριμένο περιοδικό.

«Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Έχω αυτό το ένστικτο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα. Όπως επισημαίνει το περιοδικό στο δημοσίευμά του, η Ελληνίδα popstar είναι «γνωστή για τα επιτυχημένα electro-pop τραγούδια από την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή, η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα digital streams στην Ελλάδα, έχει ήδη μοιραστεί τη δουλειά της με το παγκόσμιο κοινό. Τώρα, όμως, η 34χρονη performer έχει στραμμένο το βλέμμα της στην παγκόσμια κυριαρχία».

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κατακτήσει πολλές ευρωπαϊκές χώρες με πλατινένια και χρυσά singles, όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodélico» και «Tomame», ενώ έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με παγκόσμιους stars, όπως o J Balvin και στις 18 Μαρτίου θα την δούμε στο ΟΑΚΑ με τον Maluma.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Το δημοσίευμα αναφέρεται στα επιτεύγματα της Ελένης Φουρέιρα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν το ντουέτο με τον Snoop Dogg και η εμφάνιση της στη σκηνή που εμφανιζόταν η Madonna το 2019. Τώρα, η Ελένη ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ που θα αφορά τη γυναικεία ενδυνάμωση. «Θέλω να δώσω στις γυναίκες τον χώρο να νιώσουν τη δύναμη που έχουν και να πουν τις ιστορίες τους. Αυτό θα πει δύναμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Στην φωτογράφιση που κάνει ο Alvaro Beamud, η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει μαζί με άλλους 3 εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής δημιουργικότητας, τον ράπερ Νέγρο του Μοριά, το 17χρονο μοντέλο Ρος Γεωργίου και τον 19χρονο χορογράφο Άνταμ Καλίλ, που έχει καταγωγή από Αίγυπτο και Πολωνία. Ο τίτλος του αφιερώματος λέει: «Μοντέρνα Μυθολογία: Γνωρίστε 4 από τις δημιουργικές δυνάμεις της Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Μία Μόνα Λίζα πάνω της – Το αποκαλυπτικό outfit που επέλεξε για τα γενέθλιά της

Φουρέιρα: Το δώρο του Μποτία για τον Άγιο Βαλεντίνο και οι γυμνές φωτογραφίες για τους θαυμαστές της

Βασίλισσα Φουρέιρα: Κάθεται στο χιόνι με μπουρνούζι και κρασί