Σε μία προσωπική εξομολόγηση – ξέσπασμα προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο podcast του Fipster, όπου αναφέρθηκε στη μητρότητα αλλά και στα σχόλια που δέχεται μία γυναίκα αν θέλει ή δεν θέλει να κάνει παιδί.

Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε: «Πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία απέναντι σε μια 35άρα που έχει επιλέξει να κάνει καριέρα;

Έχουμε δει πως συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα 35 ετών που έχει σύντροφο και τη ρωτάνε πότε θα κάνει παιδιά, πώς συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα που τη δακτυλοδείχνει που έχει περάσει τα 30 και τα 35 και δεν έχει σύντροφο ή δεν έχει οικογένεια; Ελάτε τώρα».

«Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί, τα έχω γράψει όλα στο βιβλίο μου που αυτή τη στιγμή έχει βρει το κοινό του στις νέες γυναίκες και όλες μου λένε: “Ρε Ελεονώρα περιγράφεις το πώς ένιωσα τις προάλλες που πήγα σε μια βάφτιση και όλοι με ρωτούσαν γιατί δεν έχω παντρευτεί και γιατί δεν έχω κάνει παιδιά”», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν βγάζεις άκρη, είναι μια τρέλα ο κόσμος εκεί έξω για τη γυναίκα. Οι γυναίκες πρέπει να αρχίσουν και να λένε τα κακώς κείμενα, γιατί οι γυναίκες είναι οι πιο δηκτικές σε ορισμένα πραγματάκια.

Οι γυναίκες θα περάσουν λίγο το φαρμακάκι μέσα από την ευχή, το “Άντε και εσύ με ένα καλό παιδί”. Το “Άντε και εσύ με ένα καλό παιδί” σημαίνει ότι εσύ ακόμα δεν έχεις», κατέληξε με την Ελεονώρα Μελέτη να αναλύει μέσα σε λίγες φράσεις όλες τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας που αφορούν τη γυναίκα και την επιλογή της να κάνει οικογένεια ή όχι.