Θυμάστε εκείνη τη λαϊκή ρύση που λέει ότι «μία 50αρα ισούται με δύο 25χρονες»; Οι σημερινές επιφανείς κυρίες της showbiz έρχονται να επιβεβαιώσουν το ρητό αυτό, καθώς είτε βρίσκονται στην 5η, 6η ή 7η δεκαετία της ζωής τους, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την ομορφιά και το σεξ απίλ τους.

Με περίσσια αυτοπεποίθηση και νάζι, celebrities όπως η Kim Kardashian, η Heidi Klum, η Shakira, η Jennifer Lopez, η Halle Berry και η Sharon Stone συνεχίζουν να είναι σέξι και να αποσπούν εκατομμύρια από likes, σε κάθε τους ανάρτηση. Αποδεικνύουν έτσι ότι η ηλικία είναι όντως «απλά ένας αριθμός».

Οι παρακάτω celebrities αψηφούν την ημερομηνία γέννησης που γράφει η ταυτότητα τους και ζουν σαν ανέμελες νέες γυναίκες.

Ποιος θα μάντευε ότι η εικονιζόμενη δεν είναι μία 27χρονη αλλά πρόκειται στην πραγματικότητα για την 49χρονη Heidi Klum;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η Kim Kardashian (41) και η αδερφή της Kourtney (43) ποζάρουν από τις διακοπές τους στα νησιά Turks & Caicos σαν να είναι δύο 19χρονες φοιτήτριες στην Πάρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim & Kourtney (@kimdashlooks)

H Jennifer Lopez στα 53 της κόβει την ανάσα με το διαφημιστικό από το λανσάρισμα της νέας της σειράς με κρέμες σώματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

H 64χρονη Sharon Stone έκανε τα σαγόνια όλων να κρέμονται όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, νωρίτερα μέσα στο 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Στις Κάννες είχε παρευρεθεί και η Shakira, η οποία στα 45 της, καστανή και έχοντας μόλις βγει από έναν χωρισμό, δείχνει στα καλύτερά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το συγκλονιστικό σώμα της 55χρονης Halle Berry είναι πιο γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο και από 20χρονης. Η επιδερμίδα της, δεν πάει πίσω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

To πιο ακραίο παράδειγμα όλων, όμως, είναι αυτό της Vera Wang. Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε πρόσφατα τα 73 της χρόνια και δείχνει 25.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Wang (@verawang)

Οι celebrities σήμερα «δεν γερνάνε» – Η παγίδα για τις καθημερινές γυναίκες

Θα μπορούσε κανείς εύκολα να συμπεράνει ότι οι celebrities σήμερα δεν… γερνάνε. Θέλουν -και τα καταφέρνουν- να φαίνονται νέες για πολλά ακόμα χρόνια της ζωής τους, ενώ οι καθημερινές γυναίκες καλωσορίζουν κάθε μέρα και από μία νέα ρυτίδα.

Τα παλαιότερα χρόνια, που οι αισθητικές επεμβάσεις δεν ήταν τόσο εξελιγμένες, οι διάσημες κυρίες θύμιζαν περισσότερο την ηλικία στην οποία ανήκουν.

Ο λόγος που σήμερα οι ξένες αλλά και οι εγχώριες celebrities έχουν τέτοια ανάγκη με το να παραμένουν νέες όμως, δεν έχει αλλάξει από τις προηγούμενες δεκαετίες. Η εμμονή της showbiz με την νεότητα είναι η ίδια με παλιά, απλώς πλέον υπάρχουν τα μέσα που θα χαρίσουν στην όποια ενδιαφερόμενη την δυνατότητα να αποκτήσει αυτό που θέλει: το να δείχνει νέα για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται.

Ακόμη, ένα ζήτημα που γίνεται από πολλούς αντικείμενο αντιπαράθεσης είναι τα standards που θέτουν οι κυρίες αυτές. Θα ήταν λάθος να τις θεωρήσουμε παραδείγματα προς απομίμηση εμείς οι πιο καθημερινές γυναίκες, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το να διατηρούν την εικόνα τους όσο πιο κοντά στα πρότυπα της κοινωνίας γίνεται, είναι κυριολεκτικά κομμάτι της δουλειάς τους. Η εικόνα τους είναι το μέσον επικοινωνίας όλου του προσωπικού τους brand και δεν θα πρέπει να θεωρούμε και εμείς ότι θα ωριμάζουμε και θα δείχνουμε όπως εκείνες.

Μερικές γυναίκες, όντως ευνοημένες από τα γονίδιά τους, θα καταφέρουν με καλή διατροφή και γυμναστική να μοιάζουν με την Jennifer Lopez στα 50 τους. Πολλές άλλες όμως θα πάρουν κιλά, θα χάσουν τον όγκο του προσώπου τους, θα γεμίσουν ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ξανά γυμνή η Heidi Klum – «Come back to me baby» γράφει αινιγματικά στην λεζάντα