Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένθερμος υποστηρικτής της θρησκείας και σε πολλές του συνεντεύξεις μιλά για την πίστη του ως χριστιανός ορθόδοξος.

Καθώς όμως τα νεαρά κοινά στα οποία πολλές φορές απευθύνεται με την μουσική του έχουν επιλέξει σε μεγάλο βαθμό την αθεΐα και δεν ασπάζονται την ορθοδοξία. Έχουν κατηγορήσει τον 38χρονο τραγουδιστή ότι είναι «παλαιών αρχών».

Έτσι, ο τραγουδιστής έχει πέσει πολλές φορές θύμα κριτικής για τα πιστεύω του, με τον ίδιο να ξεσπά σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Ναι, είμαι χριστιανός ορθόδοξος, πειράζει;».

«Ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε», λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος στην συνέντευξή του στον Τάσο Ριζόπουλο για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Κοσμοράδιο 95,1.

Μιλώντας στην εκπομπή #PameParaliaProject, η εφ όλης της όλης κουβέντα έφτασε στο ζήτημα της θρησκείας.

 «Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω;

Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος.

Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=te5wRnMosMM&feature=emb_title

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Κωνσταντίνος Αργυρός όπως Maluma: Του πέταξαν σουτιέν σε συναυλία στη Χαλκίδα

Τι 40, τι 50, τι 60: Οι διάσημες κυρίες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Είναι έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου