Ο Elon Musk, παρά τα μπλεξίματα με την εταιρεία Twitter, αφιερώνει λίγο ελεύθερο χρόνο στον εαυτό του, κάνοντας διακοπές στη Μύκονο. Ο CEO της Tesla έφτασε στο νησί των Ανέμων με το αεροσκάφος τύπου Gulfstream, με μια στρατιά σωματοφύλακες, ενώ συνοδευόταν από μια αιθέρια ύπαρξη. Εννοείται πως τα media ήθελαν δια καώς να μάθουν ποια είναι η γυναίκα που βρίσκεται μαζί του και εννοείται πως δεν θα έμενε μυστικό για πολύ.

Η μελαχρινή γυναίκα που απολαμβάνει την Μύκονο με τον Elon Musk, είναι η φίλη του Sarah Staudinger, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της Daily Mail. Είναι σχεδιάστρια μόδας και μάλιστα παντρεμένη τον διευθύνοντα σύμβουλο της Endavour, Ari Emanuel. Άρα, δεν υπήρχε κάποιο λαυράκι εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Staudinger (@staud)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Staudinger (@staud)

H Sarah Staudinger φορούσε ένα κίτρινο μπικίνι και μια σατέν ασορτί φούστα που αναδείκνυε τους κοιλιακούς της ενώ την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μια τσάντα παραλίας. Ο Elon Musk και η παρέα του γευμάτισαν στο Spilia Seaside Restaurant και έπειτα έκαναν τον γύρο του νησιού με το ιδιωτικό τους σκάφος.

Οι διακοπές πάντως του Elon στην Ελλάδα κράτησαν λίγο, καθώς, όπως αναφέρει ο λογαριασμός στο Twitter που παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού αεροπλάνου του, δείχνει πως αυτό απογειώθηκε από τη Μύκονο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με κατεύθυνση τις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp: Εθεάθη μαζί με μια κοκκινομάλλα – Είναι η νέα του σύντροφος;

Emily Ratajkowski: «Kατά συρροή άπιστος» ο σύζυγός της – Οι φήμες την θέλουν να ζητά διαζύγιο

Ben Affleck και Jennifer Lopez επιβεβαίωσαν τον γάμο τους – «Τα καταφέραμε, ήταν αυτό που είχαμε ονειρευτεί»