H Emily Ratajkowski ανέβασε ένα βίντεο στα social media, όπου εκφράζει τις απόψεις της για την απιστία, με αφορμή το κέρατο που «έριξε» ο Adam Levine στην Behati Prinsloo. Επηρεασμένη κι από την δική της εμπειρία, και την πρόσφατη αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, έσπευσε να στηρίξει τις γυναίκες που ανακαλύπτουν ότι ο σύντροφός τους είναι άπιστος.

Το μοντέλο σχολίασε το πώς οι άντρες απαλλάσσονται από οποιαδήποτε αδικοπραγία και ότι το να κατηγορείς τις «άλλες» γυναίκες, αποτελεί μια μορφή μισογυνισμού. «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα ανδρικά λάθη, ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες 20 ετών που έχουν να κάνουν με άνδρες σε θέσεις εξουσίας που έχουν διπλάσια ηλικία από αυτές», είπε η Ratajkowski στο TikTok.

«Η δυναμική της εξουσίας είναι τόσο λοξή, είναι γελοίο. Είναι ληστρικό. Είναι χειριστικό», συνέχισε το μοντέλο, σημειώνοντας: «Αν είσαι αυτός που βρίσκεται σε μια σχέση, είσαι αυτός που είναι υποχρεωμένος να είσαι πιστός. Πιστεύω ότι ένα τεράστιο πρόβλημα στην κουλτούρα μας αυτή τη στιγμή είναι ότι λέμε απλώς,

“Ω, οι άντρες είναι τέρατα, είναι τρομεροί, είναι φρικτοί” αλλά δεν τους θεωρούμε υπεύθυνους και μετά κατηγορούμε άλλες γυναίκες. Ζητάμε από τις γυναίκες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους αντί να λένε απλώς ότι οι άνδρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Είναι σεξισμός. Είναι κλασικός μισογυνισμός».

@emrata #stitch with @sarasadmomfoster ♬ original sound – Emrata

Δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Levine, ωστόσο παραθέτει εικόνες από συνομιλίες του τραγουδιστή με τρία νεαρά μοντέλα στο Instagram. Να σημειωθεί ότι και ο Sebastian Bear-McClard, ο πρώην σύζυγος της Ratajkowski, την κεράτωσε, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η απιστία δεν κάνει διακρίσεις. Συμβαίνει ακόμα και στις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη. Μπορεί τώρα να εκφράζει την συμπαράστασή της στο γυναικείο φύλο, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πώς συμπεριφέρθηκε στην κοπέλα με την οποία την κεράτωνε ο σύντροφό της. Το σκάνδαλο είχε απασχολήσει τα μέσα, όπως συμβαίνει τώρα με τον Levine.

Συγκεκριμένα ένα μοντέλο του Instagram, η Sumner Stroh, αποκάλυψε ότι διατηρούσε κρυφή σχέση με τον frontman των Maroon Five. Yποστηρίζει ότι η σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του. «Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», αναφέρει.

Μάλιστα δημοσίευσε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα οποία της γράφει: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά». Δεν ανέφερε πότε ακριβώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε η σχέση τους. Οι δηλώσεις της έγιναν πάντως πέντε μέρες αφότου η γυναίκα του επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram. Μάλιστα o Levine έστειλε μήνυμα στην Stroh, με την οποία είχαν χωρίσει, λέγοντας ότι σκέφτεται να δώσει στον γιο του το όνομά της.

Αυτό έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και την έκανε να δει καθαρά τα πράγματα, καθώς ένιωσε ότι διακυβεύεται η υπόληψή της. «Ξαφνικά ένιωσα σαν να διακυβεύεται η ηθική μου. Κατάλαβα ότι με χειραγωγούσε τόσο καιρό», αναφέρει.