Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τη σφοδρή κόντρα που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά έκαναν ο Κώστας Τσουρός και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Λίγο πριν προβληθεί ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τα θέματα της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε για τη μεγάλη κόντρα που υπήρξε αυτήν την εβδομάδα κι όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Πριν πάμε σε αυτό θέλω λίγο να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι, που κατ’ εμέ ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα.

Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή.

Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού… Και ακριβώς επειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα ήθελα να πω κάτι στην Κατερίνα»

Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τη σφοδρή κόντρα που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής ζώνης, έστειλε το μήνυμά της στην παρουσιάστρια του Alpha, κάνοντας ορισμένες επισημάνσεις.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να της πω (της Κατερίνας): όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής – επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμη και να έχεις δίκιο. Θα το χάσεις, γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως, επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια», επισημαίνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Και η ίδια έχει πει πως, όταν ξεκίνησε το πρωινό όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης», υπογράμμισε η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά.

«Αυτό ειδικά με τα νούμερα της τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα κλείνοντας την τοποθέτησή της.