Η Hailey Bieber επιβεβαίωσε την είδηση ότι νοσηλεύτηκε αυτή την εβδομάδα, διευκρινίζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε κάποια συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά του εγκεφαλικού, λόγω ενός μικρού θρόμβου αίματος στον εγκέφαλό της. «Το πρωί της Πέμπτης, έτρωγα πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να έχω συμπτώματα σαν εγκεφαλικό και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο», είπε η Bieber σε μια δήλωση στο Instagram Story της.

«Διαπίστωσαν ότι είχα υποστεί έναν πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά το σώμα μου το είχε περάσει από μόνο του και ανέκαμψα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες. Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά, και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς και νοσοκόμους που με φρόντισαν!» αναφέρει.

Το μοντέλο εισήχθη σε νοσοκομείο της περιοχής του Palm Springs πριν από λίγες ημέρες μετά από ένα «ιατρικό έκτακτο περιστατικό», σύμφωνα με το ΤΜΖ. Οι γιατροί δήλωσαν στο μέσο πως το επεισόδιο επηρέασε την κίνησή της και πως τα συμπτώματα αυτά είναι συνηθισμένα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν της Hailey που είναι μόνο 25 ετών.

Η περιπέτεια στην υγεία της ήρθε αφότου ο σύζυγός της, Justin Bieber, κόλλησε κορονοϊό. Αυτό έκανε τους γιατρούς να πιστέψουν ότι τα προβλήματα της Hailey μπορεί να σχετίζονται με τον Covid. Οι Biebers, μάλιστα, γιόρτασαν τα 28α γενέθλια του Justin, μια εβδομάδα πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kanye West πονάς; Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson επισημοποιούν την σχέση τους

Δεν είναι μόνο η Rihanna: 6 celebrities που έκαναν τις πιο σέξι εμφανίσεις ενώ ήταν έγκυες

Kourtney Kardashian: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ – Επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της στο Instagram