Νέα τροπή παίρνει η απαγωγή του γιου της Cher, που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2022, αφού σύμφωνα με την νύφη της και την αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φαίνεται πως βρίσκεται από πίσω.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα, που αναφέρουν πως όταν ο Ελάιτζα Μπλου Άλμαν (γιος της Σερ) και η Μαριάντζελα Κινγκ, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους, 4 άνδρες μπούκαραν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τον άρπαξαν με τη βία. Η Κινγκ ισχυρίζεται, μάλιστα, πως αυτούς τους τύπους τους προσέλαβε η Cher.

Cher

Ο  Ελάιτζα Μπλου Άλμαν τους τελευταίους έξι μήνες έμενε στο διάσημο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες. Όσοι τον έβλεπαν, έκαναν λόγο για έναν άνδρα σε κακή κατάσταση και συχνά υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που ήταν ήδη γνωστό για τον 47χρονο γιο της Cher. 

Η Cher ανησύχησε και προσέλαβε έναν επιστάτη προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του. Ο γιος της για την ώρα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, αφότου κατέρρευσε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.

Όσον αφορά την απαγωγή και τα όσα δήλωσε στο δικαστήριο η Κινγκ, η Cher δεν έχει απαντήσει κάτι.