Την προβληματική σχέση που έχει με τον πατέρα του και τον θυμό που είναι συγκεντρωμένος μέσα του, δείχνει μια ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ με αφορμή μια παλιότερη Γιορτή του Πατέρα.

Ακούγοντας για σταρ του Χόλιγουντ, λαμπερούς γάμους, επαύλεις και χρήματα, θεωρούμε ορισμένες φορές ότι η ευτυχία είναι δεδομένη. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και έρχονται άνθρωποι που ζουν μια διαφορετική καθημερινότητα να μας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

Ο γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Παξ, είχε κάνει προ τριετίας μια ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα στο Instagram. Παρότι μάλλον μετάνιωσε και την έσβησε αμέσως, κάποιος την πρόλαβε και χθες τη δημοσίευσε η Daily Mail.

Ο Παξ γράφει στο στόρι του:

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ… Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…».

Μπραντ Πιτ, γιος

Έρχεται έτσι να εξηγήσει το γιατί τόσο ο ίδιος όσο και τα άλλα παιδιά φαίνεται να έχουν πάρει το μέρος της μητέρας τους.

Σε κατάθεσή της κατά την ακρόαση για την επιμέλεια των παιδιών, η Τζολί είχε περιγράψει ένα βίαιο ξέσπασμα του Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ιδιωτικό τζετ.

«Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά».

Κι αυτοί της οι ισχυρισμοί ενισχύονται από όσα γράφει ο Παξ για τρόμο των παιδιών μπροστά στον πατέρα τους, που πάντως είχε διαψεύσει το περιστατικό μέσω των δικηγόρων του.