Το τεράστιο τατουάζ σταυρού στο στήθος του παρουσίασε ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς, το οποίο έκανε ως μια πράξη αφοσίωσης στο Θεό. Ο 32χρονος ηθοποιός ήταν άθεος προτού ασπαστεί τον χριστιανισμό στα τέλη της εφηβείας του και τώρα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για τη διάδοση του λόγου του Θεού.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο γιος του Τομ Χανκς «καθάρισε» εντελώς το Instagram του, πριν ανεβάσει μια γυμνόστηθη φωτογραφία του για να δείξει το τατουάζ του. Παράλληλα, διακήρυξε ότι ο «σκοπός» της ζωής του είναι να υπηρετεί τον Θεό και μίλησε για το ταραγμένο παρελθόν του σε μια ανάρτηση κειμένου με τέσσερις διαφάνειες.

«Υποδύομαι κάποιον χαρακτήρα όσο καιρό βρίσκομαι στη δημοσιότητα» ξεκινά την ανάρτησή του ο Τσετ Χανκς. «Έχω παίξει πολλούς ρόλους και έχω φορέσει πολλές μάσκες. Ηθοποιός. Ράπερ. Γυμναστής. Κανένας από αυτούς δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός».

τατουάζ

Τσετ Χανκς: «Σκοπός μου είναι να υπηρετώ τον Θεό»

Εξομολογήθηκε επίσης ότι εδώ και καιρό είναι «ειδικός στο να παριστάνει τον ανόητο», επειδή «το έμαθα ως μηχανισμό επιβίωσης. Αλλά όσο περισσότερο κοιτάζω τον κόσμο, βλέπω ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλες καρικατούρες. Ψευδείς απεικονίσεις αυτού που νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος και αυτό είναι ο Θεός» γράφει ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τσετ πιστεύει ότι οι δυσκολίες του, συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων αγώνων του με τον εθισμό, τη διαβόητα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία – οφείλονται στην απουσία του Θεού στη ζωή του. «Όλος ο πόνος στη ζωή μου έχει προκύψει από ένα πράγμα – το ψέμα να πιστεύω ότι ο σκοπός μου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το να υπηρετώ τον Θεό» γράφει.

Κλείνοντας, παραδέχεται πως δεν είναι σίγουρος για το πώς να υπηρετήσει καλύτερα τον Θεό, αλλά πιστεύει πως ο Θεός θα τον οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. «Δεν μου είναι ακόμη πλήρως ξεκάθαρο πώς μπορώ να Τον υπηρετήσω καλύτερα, αλλά νιώθω ότι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας είναι ένα σημείο εκκίνησης. Και ξέρω ότι Εκείνος θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα». Παράλληλα, ενθάρρυνε τους 530.000 ακολούθους του να ξεκινήσουν το δικό τους πνευματικό ταξίδι, αποδεχόμενοι τον Θεό στην καρδιά τους. Έκτοτε, διέγραψε τις αναρτήσεις του.