Η απόδειξη πως αν θέλεις, το μπορείς είναι η Adele, η οποία κατάφερε να μην πάρει κανείς χαμπάρι τον γάμο της με τον Rich Paul, τον γνωστό ατζέντη αθλητών με τον οποίο μπήκε σε σχέση κάποια στιγμή το 2021.

Ο αρραβώνας τους τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστός κυρίως για το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων που της έδωσε ο «Πλούσιος» Paul και πριν μερικά 24ωρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της σε ένα κωμικό σόου στο Λος Άντζελες, η Adele δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της και μαρτύρησε μόνη της ότι παντρεύτηκε πρόσφατα.

Κατά την παρουσία της στο σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, όπως μεταφέρουν δύο παρόντες, η Adele φώναξε «εγώ εγώ» όταν ο κωμικός ρώτησε αν υπάρχουν πρόσφατα παντρεμένοι στο κοινό.

Μάλιστα, οι πηγές της Dailymail αναφέρουν πως η Adele πετάχτηκε να το πει πριν καν ολοκληρώσει την φράση του ο κωμικός.

«Η Adele καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο της και περνούσαν υπέροχα. Μόνο η ασφάλειά της ήρθε κάποια στιγμή να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε που οι άνθρωποι γνώριζαν πως είναι εκεί. Γελούσε με τον φίλο της».

Αυτή είναι στην ουσία η πρώτη φορά που η Adele μιλάει για τον γάμο της με τον Rich Paul, με τον 41χρονο ατζέντη να έχει αφήσει να εννοηθούν διάφορα σε τοποθετήσεις του στο παρελθόν, κάνοντας λόγο για το πόσο έχουν βοηθήσει ο ένας τον άλλο.

«Είμαι σε μια καλή φάση, είναι σε μια καλή φάση. Χαρούμενος. Είναι υπέροχη. Είναι καταπληκτική για μένα. Είμαστε πολύ όμορφα μεταξύ μας», ανέφερε ο Paul.

«Μπορείτε να την αποκαλέσετε όπως θέλετε. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που προβάλει την προσωπική του ζωή. Δεν κάνει κάτι για τα μίντια», είχε συμπληρώσει όταν τον ρώτησαν με χιούμορ σε εκπομπή αν θα έπρεπε να την αποκαλέσουν την Adele με το επώνυμό του την επόμενη φορά που θα την έχουν καλεσμένη.

Πριν δύο μήνες, στο σόου της στο Λας Βέγκας, η Adele είχε ακούσει μια θαυμάστρια να της φωνάζει «Θα με παντρευτείς;» και είχε απαντήσει ότι «δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι στρέιτ, αγάπη μου, και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε».