Ο Κάνιε Γουέστ και η «σύζυγός» του Μπιάνκα Σενσόρι φέρεται να έχουν αποκλειστεί ισόβια από εταιρεία σκαφών της Βενετίας, μετά την πρόσφατη άσεμνη έκθεση του ράπερ. Η Venezia Turismo Motoscafi, η οποία νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, έκανε γνωστό στην αυστραλιανή Daily Mail ότι το ζεύγος «δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτο σε κανένα από τα σκάφη τους».

Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοί της «αγνοούσαν εντελώς» ότι ο νικητής των Grammy κυκλοφορούσε σχεδόν χωρίς παντελόνι στο σκάφος μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι σχετικές φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα. «Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις αισχές πράξεις», είπε η εταιρεία.

«Αν είχε συμβεί αυτό, θα είχε αποβιβαστεί αμέσως και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμόδιους». Η Venezia Turismo Motoscafi έκανε λόγο επίσης για «ένα τρίτο άτομο στο ταξί» που συνόδευε το ζευγάρι και «εμπόδιζε τη θέα του καπετάνιου» στο πίσω μέρος του σκάφους.

Το ζευγάρι Γουέστ – Σενσόρι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις την περασμένη Δευτέρα, όταν εθεάθη να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές σε κοινή θέα σε ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία. Ο Γουέστ είχε αφήσει εκτεθειμένα τα οπίσθιά του μπροστά στα μάτια τουριστών οι οποίοι δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα οι φωτογραφίες που έγιναν γρήγορα viral έδειχναν τον Γουέστ να κάθεται στο πίσω μέρος μιας βάρκας που περνούσε μέσα από τα κανάλια της Βενετίας.

Εν τω μεταξύ, ο Γουέστ είχε κατεβάσει το παντελόνι του και η Σενσόρι του ήταν στα γόνατα με πολλούς να συμπεραίνουν ότι του έκανε στοματικό έρωτα. Μόλις τελείωσε η βόλτα με το σκάφος, η Σενσόρι έφτιαξε την καμπαρντίνα της και κατέβηκε από το σκάφος μαζί με ένα άλλο άτομο.