Έχουν γίνει εκκλήσεις προς την αστυνομία στην Ιταλία να τιμωρήσει τη νέα «σύζυγο» του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σένσορι, μετά την τελευταία της εμφάνιση σε μια χώρα αρκετά συντηρητική εξαιτίας του Ρωμαιοκαθολικισμού.

Η 28χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας, πυροδότησε διαμάχες στην Ιταλία τον περασμένο μήνα και επέστρεψε στις αγαπημένες της συνήθειες όταν βγήκε για δείπνο με τον 46χρονο με ένα εξωφρενικά προκλητικό ντύσιμο.

Σύμφωνα με το Συνταγματικό Δικαστήριο στην Ιταλία, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο από 5.000 έως 10.000 ευρώ, ενώ αν προκαλεί σε χώρο όπου παρευρίσκονται ανήλικοι μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση από τέσσερις μήνες έως τέσσερα χρόνια.

Η Μπιάνκα πήγε χωρίς σουτιέν με το στενό all-in-one και σε κάποια σημεία αναγκάστηκε να καλύψει το στήθος της με μια μαύρη χιαστί τσάντα, ενώ ο Κάνιε «κρύφτηκε» κάτω από ένα μαύρο snood μαζί με ένα φαρδύ μαύρο σακάκι και παντελόνι.

Οι φωτογραφίες της εκδρομής του ζευγαριού δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά από την Daily Mail Australia και πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν στο διαδίκτυο και ζητούν από τις ιταλικές αρχές να την τιμωρήσει παραδειγματικά για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

«Είναι περίεργο που δεν έχει συλληφθεί. Η Ιταλία είναι μια χώρα αρκετά συντηρητική, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχει καθυστερήσει να επιβάλλει τον νόμο», έγραψε ένας χρήστης.

«Ελπίζω η Ιταλία να τους διώξει και τους δύο από τη χώρα. Δεν χρειάζεται αυτό το ζευγάρι να μολύνει τους υπολοίπους», σχολίασε ένας άλλος, όπως συμφώνησε επίσης ένας: «Εντελώς ασέβεια προς μια συντηρητική καθολική κουλτούρα. Οι Ιταλοί έπρεπε να τους είχαν διώξει ».

«Είναι κρίμα που δεν μπορούν να τη συλλάβουν για δημόσια απρέπεια. Μοιάζουν με κλόουν, τι ντροπιαστικό», έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος χρήστης συμφώνησε: «Βαρέθηκα να με αναγκάζουν να βλέπω γυμνές γυναίκες και θα έπρεπε να είναι παράνομο να το βλέπουν τα παιδιά».

Ένας χρήστης μάλιστα πρότεινε ότι τα τοπικά εστιατόρια στην Ιταλία θα πρέπει να αρνηθούν την είσοδο στην Μπιάνκα και στον Γουέστ επειδή «δεν ντύνονται σωστά».

Σύμφωνα με τον σημαντικό τουριστικό ιστότοπο CIU Travel, οι ντόπιοι θεωρούν «προσβλητικό» να βλέπουν επισκέπτες να «περιφέρονται στους δρόμους σε διάφορες προκλητικές καταστάσεις».

Ο ιστότοπος γράφει επίσης: «Το να περπατάς με ρούχα παραλίας ή, χειρότερα, χωρίς πουκάμισο, είναι ένα τεράστιο λάθος στην Ιταλία, εκτός κι αν έχεις τα πόδια σου θαμμένα βαθιά στην άμμο».

Η Μπιάνκα έφτασε στην Ιταλία με τον Κάνιε νωρίτερα αυτό το μήνα και έχει βγει πολλές φορές με το γυμνό στήθος της να φαίνεται καθαρά κάτω από τα διαφανή δικτυωτά ρούχα.

Οι Ιταλοί έχουν χαρακτηρίσει αυτό το ντύσιμο ως «ασέβεια» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να λένε ότι η Μπιάνκα και ο Γουέστ δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε μια χώρα γνωστή για τη συντηρητική καθολική κληρονομιά της.

«Δεν χρειαζόμαστε αυτά τα σκουπίδια στην Ιταλία», σχολίασε ένας Ιταλός χρήστης, ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε τα ρούχα της Μπιάνκα ως «χωρίς τάξη» και «χυδαία».

Χρήστες από άλλα μέρη του κόσμου επανέλαβαν τα ίδια σχόλια, με έναν να γράφει: «Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στην Ιταλία, έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι οι Ιταλοί είναι πολύ μοντέρνοι και είναι αρκετά συντηρητικοί στις ενδυματολογικές τους επιλογές. Αναρωτιέστε τι πιστεύουν για αυτό το πανηγύρι;».

«Οι αριστοκρατικοί Ιταλοί δεν θα εντυπωσιαστούν, αυτό είναι σίγουρο. Τι απόλυτο χάος!». ένας άλλος έγραψε, όπως πρόσθεσε κάποιος άλλος: «Οι Ιταλοί θα τρομοκρατηθούν».

«Αυτό είναι σέξι στο σπίτι μεταξύ ενηλίκων, αλλά άχρηστο έξω από την πόρτα», έγραψε ένας άλλος. «Κάποιος ξέχασε να πει στον πρώην «Αιδεσιμότατο» Κάνιε ότι είναι σε ένα συντηρητικό καθολικό έθνος, όχι στο Μαϊάμι ή στη Νέα Υόρκη…» είπαν.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail