Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον άφησαν για λίγο τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, και πήραν χαλαροί το μετρό και τη γραμμή Ελίζαμπεθ. Μάλιστα το βασιλικό ζεύγος γύρισε και ένα βίντεο με τον διάσημο TikToker, Francis Bourgeois, σε μια προσπάθειά να προσεγγίσουν το νεανικό κοινό.

Ο Bourgeois, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Λουκ Νίκολσον, που ζει στο Λονδίνο, έχει πάνω από 2,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και είναι γνωστός για τα βίντεο με τα Μέσα Μεταφοράς. Το βίντεο ξεκινά με τον ίδιο να περπατά στον πρόσφατα ανακαινισμένο σταθμό, Tottenham Court Road, λέγοντας: «Έχετε βρεθεί ποτέ στον σταθμό και τη στιγμή εκείνη το τρένο να είναι έτοιμο να φύγει; Εγώ κάθε φορά», φορώντας τη χαρακτηριστική του GoPro.

@francis.bourgeois The Elizabeth Line sprint at Tottenham Court Road is quite enjoyable once you get used to it! #trains ♬ original sound – Francis Bourgeois

Τη στιγμή εκείνη ο ίδιος κάνει ένα σπριντ για να προλάβει το τρένο, την ώρα που οι πόρτες κλείνουν. Κάθεται σε μία άδεια θέση και τη στιγμή που χαλαρώνει, εντοπίζει την Κέιτ και τον Ουίλιαμ, έτοιμοι να βγουν. Η Κέιτ πηγαίνει προς το μέρος του για να του σφίξει το χέρι, λέγοντας του: «Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω».

To point είναι πως το βίντεο στο TikTok το έχουν δει περισσότεροι από 3 εκατομμύρια χρήστες. Στόχος επετεύχθη εν ολίγοις.