Την δική της απάντηση φαίνεται να δίνει η Khloe Kardashian μετά την είδηση ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί με τον πρώην της και πατέρα της κόρης της, True, Tristan Thomspon, στο αν είναι μαζί ή όχι.

Οι πηγές της 38χρονης αναφέρουν ότι δεν είναι μαζί παρά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Καθώς η Khloe θα φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, το σώμα της δεν θα χρειαστεί να υποστεί καμία αλλαγή. Έτσι, δημοσίευσε μερικές σέξι φωτογραφίες από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντάς σε εμάς (και τον Tristan;) το καλλίγραμμο σώμα της.

«Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε πίσω» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης ενώ βλέπουμε την πλάτη της Khloe. Για ποιον «χτυπάει η καμπάνα»;

Οι αινιγματικές της λεζάντες καταδεικνύουν ότι όντως δεν είναι ξανά μαζί με τον 31χρονο πρώην της, ο οποίος πρόσφατα υποδέχτηκε το νέο του παιδί που έκανε με ένα μοντέλο του Instagram ενώ ήταν ακόμη μαζί με την Khloe.

H Khloe έκανε και μία δεύτερη ανάρτηση όπου συνόδεψε με τον ήχο ενός τραγουδιού του Michael McDonald με τίτλο «συνεχίζω να ξεχνάω».

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά τον Δεκέμβριο του 2021 αφού η Khloe έμαθε για την εγκυμοσύνη της Maralee Nichols.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο μπασκετμπολίστας των Chicago Bulls απατάει την τηλεοπτική περσόνα. Είχε ξανά πάει με άλλη το 2018 όταν η Khloe ήταν έγκυος στην κόρη τους, True αλλά και το 2019 και μάλιστα με την τότε κολλητή της αδερφής της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Sophie Turner: Το δεύτερο παιδί της απέκτησε με τον Joe Jonas η «Sansa» του Game of Thrones

O πατέρας του Elon Musk φροντίζει για την κρίση της υπογεννητικότητας: Έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

«Γνήσιος Επαρχιώτης» ο Πρίγκιπας Κάρολος σύμφωνα με την Καμίλα – Τα ιδιαίτερά του χόμπι