Ιδιαίτερα χόμπι έχει ο «γνήσιος επαρχιώτης» πρίγκιπας Κάρολος, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, δούκισσα Καμίλα. Ο διάδοχος του θρόνου δεν έχει γίνει ακόμη βασιλιάς στα 73 του έτη, έτσι έχει αρχίσει να ασχολείται με παράλληλα χόμπι όσο δεν τον έχει ανάγκη το στέμμα.

Η Καμίλα Πάρκερ φιλοξενήθηκε στο περιοδικό «Country Life» για μία συνέντευξη με αφορμή τα 75α γενέθλιά της, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι κάνει τον μελλοντικό βασιλιά ευτυχισμένο.

Η αγαπημένη του, λοιπόν, ασχολία, είναι να ζει σαν επαρχιώτης: φτιάχνει φράχτες υπό καταρρακτώδη βροχή, περπατάει ή σκαρφαλώνει σε απότομους λόφους των Highlands, αναφέρει η 75χρονη.

Ταυτόχρονα ο φυσιολάτρης Κάρολος «φυτεύει δέντρα ή κλαδεύει, εκεί βρίσκει την αληθινή ηρεμία και γαλήνη».

«Είναι ένας γνήσιος επαρχιώτης» συνεχίζει. «Δεν έχω ξανά δει τόσο γυμνασμένο άτομο στην ηλικία του. Περπατάει και θα περπατάει. Αφήνει τους πάντες χιλιόμετρα πίσω του» δικαιολογώντας την καλή του υγεία στην αγάπη του για τη φύση.

«Καταφύγιο» του Κάρολου είναι το Highgrove House στο Glochester όπου υπάρχουν υπέροχοι κήποι με αγριοτριανταφυλλιές τους οποίους φροντίζει. Οι συγκεκριμένοι κήποι που ο ίδιος φύτεψε και είναι σημείο αναφοράς για κάθε επίδοξο κηπουρό, θεωρούνται από τους ομορφότερους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Περπατάει και θα περπατάει. Αφήνει τους πάντες χιλιόμετρα πίσω του» δικαιολογώντας την καλή του υγεία στην αγάπη του για τη φύση.

Τέλος, μεγάλη του αγάπη χαρακτήρισε την Ουαλία, με την άγρια και ανεξερεύνητη φύση της. Την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Heidi Klum σε καλοκαιρινό mood: Ζεστάθηκε και πόζαρε τόπλες στο Instagram

Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα bullying και σεξουαλική παρενόχληση, πριν καν ανακαλύψω ποιος είμαι»

Gerard Pique: Viral το βίντεο που τον δείχνει προβληματισμένο στο αμάξι να ακούει Shakira