Τέλος στη δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που οδήγησε το πρόσωπό της σε παραμόρφωση, δόθηκε από την Linda Evangelista, η οποία ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία για χρηματική αποζημίωση και θα αποσύρει τη μήνυση.

Ήταν πριν από έναν χρόνο που έγινε γνωστό ότι το πάλαι ποτέ supermodel είχε προβεί σε αισθητικές παρεμβάσεις που χάλασαν την εξωτερική της εμφάνιση και η ίδια το είχε πάρει τόσο βαριά, ώστε να απομακρυνθεί για μερικά χρόνια και να νιώθει άσχημα με τον εαυτό της. Σε αυτόν τον ένα χρόνο φαίνεται να βρήκε ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και βγαίνει νικήτρια μέσα από την διεκδίκηση αποζημίωσης για τη ζημιά που υπέστη.

Η 57χρονη Καναδή ενημέρωσε μέσω Instagram ότι η μήνυση που είχε καταθέσει κατά της Zeltiq Aesthetics, θυγατρικής της Allergan Aesthetics, για αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από αποτυχημένη θεραπεία κρυολιπόλυσης, θα αποσυρθεί, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία για το ποσό που θα λάβει, δίχως όμως να το αποκαλύπτει.

«Είμαι ικανοποιημένη που ήρθαμε σε συμφωνία για την υπόθεση της CoolSculpting. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου παρέα με φίλους και οικογένεια και είμαι χαρούμενη που αφήνω πίσω μου αυτό το ζήτημα. Είμαι τρομερά ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβα απ΄όσους μου έστειλαν μηνύματα».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η Linda Evangelista είχε προβεί στην αποκάλυψη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά την επέμβαση  και τα οποία την οδήγησαν στην κατάθλιψη. «Στους ακόλουθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου ανθίζουν, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βάναυσα από την διαδικασία CoolSculpting της Zeltiq, η οποία μου έκανε τα αντίθετα απ΄αυτά που υποσχέθηκε».

Η Evangelista έμεινε με μια πάθηση που ονομάζεται PAH, δηλαδή paradoxical adipose hyperplasia, που μεταφράζεται ως παραδοξική λιπώδης υπερπλασία. Αυτό σημαίνει πως είχε προκληθεί αύξηση λίπους στους ιστούς του προσώπου της και η επιφάνεια του είχε διογκωθεί. Πρόκειται για μια πάθηση που συμβαίνει μια φορά στις 4.000 περιπτώσεις.

«H PAH κατέστρεψε όχι μόνο το βιος μου, αλλά με έβαλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθύτατης θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτοταπείνωσης. Στην πορεία, έγινα ερημίτισσα», είχε πει η Linda Evangelista σε σχετική της ανάρτηση τότε.

Το τελευταίο διάστημα πάντως βγαίνει από το καβούκι της ξανά και προσφάτως αννακοίνωσε την επιστροφή της στη μόδα μέσα από μια καμπάνια για το σόου της Fendi.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Linda Evangelista: Το θρυλικό μοντέλο των 90s επιστρέφει στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωση στο πρόσωπο

Και ο Tom Hardy ψήφισε Ελλάδα για διακοπές: Ποιο νησί επέλεξε ο ηθοποιός

Ben Affleck-Jennifer Lopez: Περπατούν σαν κοινοί θνητοί στο Παρίσι και ζουν τον έρωτά τους σε παγκάκι