Η Ναόμι Κάμπελ μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει, ενόσω η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο. Η σταρ της πασαρέλας συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του AppleTv+, «The Super Models», όπου έκανε και τις σχετικές αποκαλύψεις.

Όπως ανέφερε η Ναόμι Κάμπελ, στράφηκε στην κοκαΐνη προκειμένου να αντιμετωπίσει δικά της τραύματα, αλλά και τον θάνατο του Τζιάνι Βερσάτσε, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, το 1999.

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση, ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο μαλ@@ία», είπε αρχικά η Ναόμι Κάμπελ και πρόσθεσε:

«Σκέφτεσαι, “θα επουλώσει αυτή την πληγή”. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ».

Η Ναόμι Κάμπελ για πέντε χρόνια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά. «Σκότωνα τον εαυτό μου, ήταν πολύ οδυνηρό».

Τελικά, κατάφερε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, αφού όπως είπε η Ναόμι Κάμπελ: «Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω», πρόσθεσε. «Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται».