Η Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει ξανά δημόσια για τους εθισμούς της και το δύσκολο ταξίδι προς τη νηφαλιότητα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε μιλήσει μάλιστα στο People την προηγούμενη χρονιά και στη συνέντευξή της τόνισε πως «το διαζύγιό της έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι «κύλησε».

Αυτή τη φορά όμως ο εθισμός στον οποίο αναφέρθηκε η Ντρου Μπάριμορ δεν ήταν το αλκοόλ αλλά οι πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες φοβάται ότι μπορεί να «κυλήσει». Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο Page Six για την επιλογή της, λέγοντας πως οφείλεται στο παρελθόν της με τις ουσίες και την εξάρτηση. Παράλληλα, ευελπιστεί να δώσει στα παιδιά της ένα μάθημα ζωής, δείχνοντάς τους πως η ηλικία δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε.

Η 48χρονη σταρ είπε για την αποχή της από το «νυστέρι»: «Εθίζομαι πολύ εύκολα, οπότε ανησυχώ πως θα συνέχιζα να το κυνηγάω, να κάνω τη μία εγχείρηση μετά την άλλη. Αυτό με τρομάζει, καθαρά λόγω της δικής μου προσέγγισης σε καταστάσεις».

Η πασίγνωστη ηθοποιός επέμεινε πως μέχρι σήμερα δεν έχει αφήσει τα χέρια του «πλαστικού» να την αγγίξουν και πρόσθεσε πως «θα το κρατήσω έτσι για όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν κρίνω καθόλου όποιον το κάνει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να προσφεύγει σε κάτι τέτοιο».

Πέρα από αυτό, η Μπάριμορ ελπίζει να διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα στις δύο κόρες της. «Το να μεγαλώνει σημαίνει ότι είσαι ζωντανός, ότι ζεις, και αυτό είναι πολύ καλό πράγμα. Το να αποδεχόμαστε τη γήρανση είναι ένα θετικό και υγιές μήνυμα».

Η σταρ πρόσθεσε επίσης πως θεωρεί την υγεία πολύ πιο σημαντική από τα κάλλη: «Η υγεία μας έρχεται στο επίκεντρο, πέρα από οτιδήποτε άλλο σε στιγμές ανάγκης. Αν έχεις την υγεία σου, τότε μπορείς να ασχοληθείς με πολλά άλλα πράγματα. Είναι το σημαντικότερο όλων».