Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως η Charlbi Dean έφυγε από τη ζωή, στα 32 της χρόνια. H βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιός, άφησε την τελευταία της πνοή λόγω αιφνίδιας ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της, ενώ μία πηγή αναφέρει ότι η Charlbi Dean πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος ήταν στην ταινία Triangle of Sadness, που εντυπωσίασε στο φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα. Η βραβευμένη ταινία που πρωταγωνίστησε έχει γυριστεί στη Χιλιαδού της Εύβοιας. Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει open air πρεμιέρα με προβολή στην περιοχή της παραλίας.

Charlbi Dean: Από τα 6 ξεκίνησε μόντελινγκ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν. Στα 6 της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ στα 12 της χρόνια, υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων, ενώ το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη το έκανε το 2010, στη νοτιοαφρικανική ταινία Spud, με πρωταγωνίστρια την Troye Sivan και τον John Cleese.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlbi Dean (@charlbi143)

Αφού συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του 2017 στη δραματική σειρά Σέρλοκ Χολμς, του CBS Elementary, μπήκε αργότερα στο καστ του Black Lightning, του CW, ως Syonide, μια ορφανή δολοφόνο που εκπαιδεύτηκε από τον Tobias Whale. Η Ντιν εμφανίστηκε σε εννέα επεισόδια στι δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

Ως μοντέλο, κάλυψε τις νοτιοαφρικανικές εκδόσεις των GQ και Elle τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Ιούλιο του 2010, αντίστοιχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlbi Dean (@charlbi143)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Jennifer Lopez: Απογοητευμένη με καλεσμένη του γάμου της – «Βιντεοσκόπησε προσωπική μου στιγμή χωρίς την συναίνεση μου»

O Eminem και ο Snoop Dogg μοιράζονται πελώριο τσιγαριλίκι στην σκηνή και το κοινό σοκάρεται

Σέριφος: Το νησί που αξίζει να πας έστω και τώρα