Η Σελένα Γκόμεζ μόλις επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση, η οποία όπως αποκάλυψε η ίδια, ξεκίνησε πριν έξι μήνες. Πρόκειται για τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο, την ταυτότητα του οποίου τα μίντια δεν άργησαν να ανακαλύψουν. 

Και αυτό γιατί η τραγουδίστρια έκανε μία δημοσίευση στο Instagram της, με την ίδια και έναν άντρα δίπλα της, του οποίου όμως το κεφάλι δεν φαινόταν. Ωστόσο, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς αντιλήφθηκαν πως είναι ο Μπλάνκο, με την Σελένα Γκόμεζ να το επιβεβαιώνει με like στις αναρτήσεις των μέσων που μιλούσαν για το δεσμό τους. 

Σελένα Γκόμεζ

Άλλωστε, τον περασμένο μήνα η Σελένα Γκόμεζ σχολίασε ανάρτηση του Μπένι Μπλάνκο για το νέο του βιβλίο μαγειρικής, «Open Wide», γράφοντας «επιτέλους» προσθέτοντας emojis με τα χέρια ανοιχτά, ενώ το αναδημοσίευσε στα stories της. «Ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα κυκλοφορεί ένα βιβλίο μαγειρικής» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη νέα σχέση που έχει πλέον στη ζωή της η Σελένα Γκόμεζ, η τραγουδίστρια λέει πως της φέρεται καλύτερα από οποιονδήποτε προηγούμενη σχέση της. 

Σελένα Γκόμεζ και Μπένι Μπλάνκο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν συνεργάστηκαν για τα τραγούδια της «Same Old Love» και «Kill Em». Είχαν ακόμη μία σύμπραξη νωρίτερα αυτή τη χρονιά, στο τραγούδι «Single Soon».