Η Selena Gomez χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού έσπασε το χέρι της. Η 31χρονη ποπ σταρ, η οποία έχει αρνηθεί ότι το νέο της τραγούδι «Single Soon» αναφέρεται σε πρώην συντρόφους της, αποκάλυψε την είδηση διακριτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράφοντας στην ενότητα των σχολίων ενός λογαριασμού θαυμαστών που προωθούσε το νέο της τραγούδι η ίδια ανέφερε: «Έσπασα το χέρι μου και έκανα χειρουργείο».

Η τραγουδίστρια του «Calm» έκανε αυτή την αποκάλυψη με τη φράση: «Δεν με νοιάζει να πουλήσω τίποτα. Είμαι απλά χαρούμενη που κάνω μουσική με τους φίλους μου».

Η σταρ του «Only Murders in the Building» δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα ή ποιο χέρι έσπασε. Ωστόσο, η επιτυχία του «Single Soon» μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης της Selena.

Έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο δύο των παγκόσμιων charts του Spotify, ακριβώς πίσω από το «Used To Be Young» της Miley Cyrus.

Σε δημοσκόπηση του Billboard στις 25 Αυγούστου, την ημέρα που τόσο η Selena όσο και η Miley κυκλοφόρησαν τα νέα τους singles, το 42% των fans που απάντησαν, επέλεξαν το «Used to be Young» ως την αγαπημένη τους νέα μουσική.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αναμένεται να συμπεριληφθεί σε ένα επερχόμενο άλμπουμ, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα γίνει αυτό. «Αφού δεν έχω τελειώσει ακόμα με το SG3, ήθελα να βγάλω ένα διασκεδαστικό τραγουδάκι που έγραψα πριν από λίγο καιρό και είναι ιδανικό για το τέλος του καλοκαιριού», εξήγησε η νικήτρια του MTV Video Music Award στα social media, πριν από την κυκλοφορία.

Τον Ιανουάριο, η Selena δήλωσε στο Vanity Fair: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα έγραφα μάλλον μπαλάντες σε όλη μου τη ζωή, αλλά θέλω να παράγω μουσική που θα κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Η μουσική που κάνω αυτή τη στιγμή αφορά, πραγματικά, πράγματα που περνάω. Είναι πραγματικά ισχυρή, δυνατή, πολύ ποπ. Το θέμα γενικά είναι η ελευθερία. Η ελευθερία από τις σχέσεις, η ελευθερία από το σκοτάδι», πρόσθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Πηγή φωτογραφίας: instagram