Η Shakira εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στα Billboard Latin Music Awards 2023. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η ομάδα της προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της με τον Bizarrap.

Η Σακίρα φάνηκε ιδιαίτερα «ανοιχτή» και ειλικρινής κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξηγώντας ότι ένιωθε απογοητευμένη με την ομάδα της εκείνη την εποχή. «Αφήστε με ήσυχη όλοι. Δεν είμαι διπλωμάτης των Ηνωμένων Εθνών, είμαι καλλιτέχνιδα. Είμαι γυναίκα, είμαι μια πληγωμένη λύκαινα», συνέχισε, κάνοντας αναφορά στον πολύκροτο χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Πικέ. 

Και η διάσημη καλλιτέχνιδα συνέχισε: «Μου είπαν: “Είσαι τρελή, πρέπει να αλλάξεις αυτούς τους στίχους, αυτό δεν μπορεί να κυκλοφορήσει’’». Στο τραγούδι, η Σακίρα έκανε ευθείες αναφορές στον πρώην της, κατηγορώντας τον για την απιστία του και την εξωσυζυγική του σχέση με την Clara Chia.

Η Σακίρα παραδέχτηκε ότι πλέον είναι καλά και «ερωτευμένη» με τη δουλειά της. «Υπήρχαν φάσεις στις οποίες έπρεπε να με αναγκάσουν να πάω στο στούντιο, έπρεπε να με σύρουν εκεί. Αλλά πάντα έπαιζε θεραπευτικό ρόλο. Λειτουργώ καλύτερα όταν νιώθω πεσμένη», πρόσθεσε η ίδια.