Μπορεί η Angelina Jolie να έχει τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς ρόλους, η 16χρονη κόρη της, Shiloh Jolie-Pitt, ξέρει τι θα πει έκρηξη στον χορό. Τουλάχιστον από τη μικρή δόση που πήραμε,με την ίδια να χορεύει μαζί με τη χορευτική ομάδα, στη σκηνή του Millennium Dance Complex, όπου παρακολουθεί μαθήματα εδώ και χρόνια.

O δάσκαλος χορού, Hamilton Evans, ανέβασε το βίντεο με τους επίδοξους χορευτές, να επιδίδοντας σε χορευτικές κινήσεις πάνω στο Vegas, της Doja Cat. Η Shiloh, η δεύτερη νεότερη από τα πέντε αδέρφια της, εμφανίστηκε μπροστά φορώντας ένα t-shirt των Beatles, ένα μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια Vans.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της Angelina, που μίλησε στο Hollywood Life, είπε πως η Shiloh, έχει ταλέντο στο χορό. «Η Angelina έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντα των παιδιών της σε όλα τα είδη. Τους έχει γράψει από μαθήματα τέχνης μέχρι προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολεμικές τέχνες και από ένα σημείο και μετά, όλα τα παιδιά έχουν δοκιμάσει μαθήματα χορού» και πρόσθεσε:

«Η Angelina είναι έκπληκτη με το πόσο ταλαντούχα είναι η Shiloh, αλλά περισσότερο από αυτό της αρέσει να βλέπει πόσο χαρούμενη είναι η ίδια όταν χορεύει. Η καριέρα στο χορό είναι κάτι που θα μπορούσε να ακολουθήσει μια μέρα, αλλά η Angelina δεν την πιέζει καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση, την ενθαρρύνει να το κάνει απλώς επειδή την κάνει ευτυχισμένη».

Η Shiloh έχει εμφανιστεί σε μερικά βίντεο χορού, κατά τη διάρκεια του έτους. Τον Απρίλιο, ένα άλλο βίντεο που τραβήχτηκε στο Millenium Dance Complex στο οποίο η Shiloh έδειξε τις κινήσεις της δημοσιεύτηκε στο YouTube, εκείνη τη φορά στο κανάλι του ίδιου του Millenium. Η Shiloh, μαζί με άλλους, χόρεψε στο  επιτυχημένο τραγούδι του Ed Sheeran “Shivers” με χορογραφία του  Coby Mosby. Ήταν λίγο πιο δύσκολο να εντοπιστεί, καθώς ήταν ντυμένη με ένα ολόμαυρο σύνολο αποτελούμενο από κουκούλα και μάσκα προσώπου.

Τον Μάιο, η Shiloh εμφανίστηκε σε ένα βίντεο  που χορεύει στο «About Damn Time» της Lizzo με χορογραφία και πάλι του Hamilton Evans.

https://youtu.be/pnDBtOdXYbg

Υπενθυμίζεται πως η Shiloh έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο για το ανδρόγυνο στυλ της, με την Jolie να δηλώνει στο Vanity Fair το 2010 πως «θέλει να είναι αγόρι» ενώ ο Pitt είχε πει στην Oprah Winfrey, το 2008, πως «θέλει να την φωνάζουν John».

Ωστόσο, πέρυσι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μητέρας της για την ταινία «Eternals» είχε εμφανιστεί με φόρεμα και μάλιστα της μητέρας της, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επάνω της.

Με πληροφορίες από Hollywood Life

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αφήστε το Game of Thrones να πεθάνει, όπως του αξίζει: Έρχεται spin-off σειρά για τον Jon Snow

Φυσάει αέρας Χόλιγουντ στην Αντίπαρο: Eva Mendes και Ryan Gosling απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί

Justin Bieber: Χαμός από θεωρίες συνωμοσίας που αποδίδουν το σύνδρομο Ramsay Hunt στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού