Η Olivia Wilde προσπαθεί να περάσει τον χωρισμό της με τον Harry Styles, με νέο έρωτα. Έστω να βρει παρηγοριά στο πλευρό άλλου άντρα μιας και διάφορες φήμες που κυκλοφορούν την θέλουν να είναι ακόμα στεναχωρημένη. Πάντως, το νέο πρόσωπο που έχει «σταμπάρει» είναι κάτι παραπάνω από ωραίος, επομένως αν το ειδύλλιο δέσει θα μιλάμε για ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Brad Pitt, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Babylon, όπου οι δυο τους υποδύονται δύο χωρισμένους σύζυγους. Όπως αναφέρει δημοσίευματα, «η Olivia και ο Brad τα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και υπήρχε φλερτ μερικές φορές και η χημεία τους αποτελούσε σημείο συζήτησης, καθώς προωθούσαν την ταινία», ενώ με βάση τα λεγόμενα μιας πηγής: «H Olivia θαυμάζει τον Brad και της ταιριάζει απόλυτα».

Μια άλλη πηγή είπε στο Heat: «Ο Brad το παίζει κουλ, αλλά η Olivia είναι αρκετά πρόθυμη. Ζητάει σοβαρές συμβουλές για να γνωριστούν καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη: Καρφώθηκε μόνος του ο Pique: Βίντεο του 2021 δείχνει την Clara Chía Marti να βρίσκεται στο σπίτι του – Δεν είχε χωρίσει τότε με τη Shakira

Όλα καλά όλα ωραία, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που κανείς δεν υπολογίζει, αυτή που ακούει στο όνομα της Ines De Ramon. Η δισεκατομμυριούχος Ines λέγεται πως είναι μαζί με τον Χολιγουντιανό σταρ και πως οι δυο τους απόλαυσαν μια ρομαντική απόδραση στο Μεξικό.

Αυτό σημαίνει πως η Olivia θα πρέπει να περιμένει μέχρι το πεδίο να είναι ελεύθερο ή να βάλει πλώρη για κάποιον άλλον που θα είναι single.