Τα πρώτα της γενέθλια με το γιο της γιόρτασε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια και ο Αλμπέρτο Μποτία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που κράτησαν το πρώτο τους μωρό στην αγκαλιά και το απολαμβάνουν δεόντως. Η Φουρέιρα για τα φετινά γενέθλια της δεν οργάνωσε μια grande έξοδο, αλλά προτίμησε να καλέσει μερικούς φίλους στο σπίτι της.

Με το χαμόγελο στα χείλη, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε την ώρα που έσβηνε τα κεράκια στις δύο τούρτες. Η μία είχε σαν σχέδιο ένα μαϊμουδάκι που κρατάει μπιμπερό με αφορμή τον γιο της, ενώ η δεύτερη είχε ένα στέμμα γιατί είναι μια queen. 

Ελένη Φουρέιρα

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue Greece, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της εγκυμοσύνης, τονίζοντας ότι χρειάστηκε να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

«Ήταν µία δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. ∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου».