Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν έκανε μια ανάρτηση με αφορμή από τη μία να ανακοινώσει τα γενέθλια του και από την άλλη την νέα του σελίδα στο Threads, γράφοντας στη λεζάντα, «Έγινα 81 ετών και το μόνο που πήρα ήταν μια νέα κοινωνική πλατφόρμα! Ευχαριστώ για τις ευχές» έγραψε ο Τζο Μπάιντεν στην πρώτη του ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads.

Δείτε την ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν

Ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να αυτοτρολαριστεί γράφοντας, «Και προς τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο κεριών γενεθλίων, ελπίζω το συνδικάτο σας να σας έβγαλε υπερωρίες».

Φυσικά οι ακόλουθοι του έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν γράφοντας: «Υπάρχει μια πύλη για την κόλαση σε ένα πιάτο μπροστά του» έγραψε η ραδιοφωνική παρουσιάστρια Ντάνα Λοσκ. «Γιατί κρατάει έτσι το τραπέζι;» ρώτησε ένας άλλος με έναν ακόμη να σχολιάζει: «Η τούρτα μου θυμίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία των ΗΠΑ».

«Καρίν, δείχνει τόσο κακός σε αυτή τη φωτογραφία. Άσχημο βλέμμα» έγραψε ένας άλλος, απευθύνοντας το μήνυμα στην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιερ.

Παρά το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποια σοβαρά λάθη, κατά την διάρκεια της θητείας του. Μάλιστα, χθες, κατά τη διάρκεια της απονομής χάριτος στη γαλοπούλα – ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών – μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώ αστειεύτηκε για την ηλικία του.

«Παρεμπιπτόντως, σήμερα έχω τα γενέθλιά μου» είπε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι καλεσμένοι στο Οβάλ Γραφείο του τραγούδησαν το «Happy Birthday» πριν από την εκδήλωση. «Θέλω να ξέρετε πως είναι δύσκολο να γίνεσαι 60 ετών. Δύσκολο» αστειεύτηκε. «Αυτή είναι η 76η επέτειος αυτής της εκδήλωσης και θέλω να ξέρετε ότι δεν ήμουν εκεί στην πρώτη» πρόσθεσε.