2.5 χρόνια μετά τη κλοπή στο σπίτι τους στο Λονδίνο, σε ένα διάστημα στο οποίο η Tamara Ecclestone και ο άντρας της Jay Rutland έλειπαν με την οικογένεια τους στη Λαπωνία, η έρευνα για την εύρεση των κλεμμένων χρυσαφικών δεν έχει οδηγήσει πουθενά ως προς τα λάφυρα. Μπορεί τον Νοέμβριο να μπήκαν στη φυλακή τρία μέλη της συμμορίας που έκανε την κλοπή, αλλά ο φερόμενος ως ηγέτης τους Daniel Vukovic δεν έχει βρεθεί ακόμα και λέγεται πως έχει μαζί του τη λεία και τη σπρώχνει στη μαύρη αγορά έναντι υψηλού τιμήματος.

Η Tamara Ecclestone, έχοντας κουραστεί με τις διαδικασίες που ακολουθεί η αστυνομία, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ξεκινάει ένα κυνήγι θησαυρού.

Έτσι, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δήλωσε ανοιχτά πως δεν θα περιμένει άλλο την αστυνομική έρευνα καθώς ως σήμερα, έχουν βρεθεί μόνο δύο σκουλαρίκια της και μάλιστα στην κατοχή μιας άλλης γυναίκας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για σκουλαρίκια 6.000 λιρών που φορούσε μια συνοδός πολυτελείας, η Maria Mester, η οποία συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2020 στο αεροδρόμιο του Stansted.

Η Tamara Ecclestone τα έχει με τη σερβική κυβέρνηση που, σύμφωνα με την ίδια, προστατεύει τον Vukovic και παρακωλύει την προσπάθεια εξεύρεσης του, αφού δεν τον εκδίδει στο Λονδίνο για να δικαστεί.

Tamara Ecclestone

Έτσι, έχει ανακοινώσει εύρετρα και δη πλουσιοπάροχα, αφού για κάθε κόσμημα που βρίσκεται, θα δίνει σε αυτόν που τα παραδίδει, το 25% της αξίας του. Αν σκεφτεί κανείς πως η συνολική τους αξία έχει αποτιμηθεί στα 26 εκατομμύρια λίρες, αυτό μεταφράζεται σε 6 εκατομμύρια λίρες που θα καρπωθεί αυτός ή αυτοί που θα τα βρουν.

Tamara Ecclestone

Επιπρόσθετα, η Ecclestone έβαλε και μια επικήρυξη 250.000 λιρών σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο Vukovic.

Tamara Ecclestone

Η διάρρηξη της 13ης Δεκεμβρίου έχει αφήσει με ψυχικά τραύματα την Tamara Ecclestone που για ένα μεγάλο διάστημα μετά, είχε γίνει μανιακή με την ασφάλεια του σπιτιού. Η κόρη της δε, όπως υποστηρίζει, «ακόμα ρωτάει αν οι ληστές θα επιστρέψουν και δεν κοιμάται μόνη της».

«Η σκέψη αυτών των αηδιαστικών ανθρώπων, να εισβάλουν σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι, να εισβάλουν στο σπίτι μου, να ακουμπούν όσα μου ανήκουν και να κλέβουν μερικά από τα πιο πολύτιμα πράγματα μου, σημαίνει ότι δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να ηρεμήσω μες στο σπίτι ή να έχω την ίδια αίσθηση ασφάλειας που είχα πριν», συμπληρώνει.

Εκτός από την κόρη του πρώην διευθυντή της Formula 1, στα θύματα της συμμορίας, τα 3 μέλη της οποίας φυλακίστηκαν, ήταν και ο Frank Lampard, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, με τη γυναίκα του Christine, με το μέγεθος της κλοπής να είναι στις 60.000 λίρες, κυρίως ρολόγια και κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Elon Musk: Φήμες λένε ότι είχε σχέση με την γυναίκα του συνιδρυτή της Google – Ήταν τελικά η «πέτρα του σκανδάλου»;

Cristiano Ronaldo: Ο λόγος που έκανε botox στα γεννητικά του όργανα

«Καπαρώθηκε» ο πιο περιζήτητος εργένης του Instagram – Αυτή είναι η εντυπωσιακή νύφη του