Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, στην Παιανία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, αφού ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση, ούτε και απώλεια αντικειμένων.

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού», ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.