Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χαμός με ανάμεσα στη Selena Gomez και την παρέα των “mean girls” όπως τις αποκαλούν, Hailey Bieber, Kendall και Kylie Jenner. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η Hailey Bieber, η Kendall και μια φίλη τους στο οποίο όπως υποστηρίζουν θαυμαστές της Selena Gomez πως την κοροϊδεύουν για τον σωματότυπό της.

Πιο συγκεκριμένα ο ήχος του βίντεο μεταφράζεται: “Δεν λέω ότι το άξιζε. Απλά λέω πως το timing του Θεού είναι πάντα σωστό”.

@kylazingaround Do yall think Hailey was being shady or Selena had misunderstood? 🤔 #haileybieberedit #haileybieberedits #selenagomezedit #selenagomeztiktok #selenagomezedits #haileyselena #selenahailey #haileyandselena #selenaandhailey #haileyjustin #haileyandjustin #haileyandjustinbieber #justinandhailey #justinandhaileybieber #haileyandkendall #kendallandhailey #justinskye #selenagomezinstagram #Celebritygossip #celebritynews #celebritytea #deuxmoi #popculturenews #popcultured #entertainmentforyou #celebgossip #hollywoodgossip #hollywoodtea #hollywoodlife #hollywoodstar #hollywoodstars #hollywoodnews #celebrity #celebrities #celeb #celebs #popculture #celebtea #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

H Hailey κατέβασε σχεδόν αμέσως το βίντεο διευκρινίζοντας πως δεν πήγαινε κάπου συγκεκριμένα, απλά διασκέδαζε με τις φίλες της και χρησιμοποίησαν έναν τυχαίο Tik Tok. Μετά από έναν μήνα, κάποιος θαυμαστής της Gomez έκανε repost το βίντεο λέγοντας πως αναφέρεται στην Selena με την ίδια να απαντά: “Όλα καλά. Δεν αφήνω αυτά τα πράγματα να με επηρεάζουν. Να είστε καλοί με όλους!”

Κάπως έτσι όλοι κατάλαβαν πως το βίντεο αναφερόταν στην Selena Gomez και ξεκίνησαν μια επίθεση στην παρέα των Bieber-Jenners λέγοντας πως θυμίζουν τα mean girls από τη γνωστή ταινία.

Η μόνη φορά που απάντησε έμμεσα στην άσχημη συμπεριφορά της Hailey Bieber ήταν όταν η δεύτερη έκανε μια άσχημη χειρονομία σχολιάζοντας έτσι αρνητικά το καινούργιο άλμπουμ της κολλητής της Gomez, Taylor Swift. Η Selena έγραψε στα σχόλια: “Λυπάμαι πολύ, αλλά η κολλητή μου ήταν και συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες στον χώρο”.

@dailyshortchases Replying to @daftpunkfan01 then Hailey Bieber wears it on her face #hailybieber #selenagomez #kyliejenner ♬ WHY YALL USING THIS SOUND OML – CYRUS

Έπειτα, η Selena Gomez ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο έλεγε πως υπερέβαλε λίγο με μια θεραπεία για τα φρύδια και πως τελικά δεν μοιάζει στη Βella Hadid. Λίγο μετά η Kylie Jenner ανέβασε ένα story με τα δικά της καλοσχηματισμένα φρύδια και της Bieber γράφοντας: “αυτό ήταν ατύχημα;” ακριβώς πάνω από τα φρύδια της.

@fuzzyhatsfuzzyhats

Selena Gomez Hailey Bieber Mean girls

♬ original sound – Fuzzyhatsfuzzyhats

Η Selena Gomez μετά από όλη αυτή τη φασαρία που προκλήθηκε αποφάσισε να κάνει κι ένα δεύτερο διάλειμμα από τα social media με σκοπό την προστασία της ψυχικής της υγείας.