Από τη μία «χρόνια πολλά» κι από την άλλη «τι αηδία είναι αυτή». Η Kim Kardashian μπορεί να συμμετείχε με όλη της την καρδιά στο πάρτι των 25ων γενεθλίων της Kylie Jenner, αλλά όσο κι αν το προσπάθησε, δεν της βγήκε να κατεβάσει την τεκίλα που παράγει από πέρσι η δισεκατομμυριούχος Kylie.

Στη σκιά του χωρισμού της με τον Pete Davidson μετά από 9 μήνες σχέσης, διάστημα στο οποίο αυτός έκανε μέχρι και τατουάζ που την αφορά, η Kim Kardashian έδειξε πολύ ευδιάθετη. Παρά τις τόσες δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα με τον κωμικό, οι φήμες λένε πως ήταν η ίδια η ανένδοτη στον χωρισμό, μιας και τα επαγγελματικά τους προγράμματα τους έφερναν για αρκετές ημέρες χωριστά και δεν προλάβαιναν πια να βρεθούν.

Ο ίδιος ο Pete Davidson λέγεται πως έχει ζητήσει από την Kris Jenner και τις τέσσερις αδερφές της Kim να την μεταπείσουν, μιας και τον κατασυμπαθούν. Ποιος ξέρει, ίσως δούμε στο Hulu τις Kardashian να προσπαθούν να αλλάξουν τα μυαλά της Kim.

Σε κάθε περίπτωση, η Kim ήταν από τους κύριους διοργανωτές στο πάρτι γενεθλίων της Kylie Jenner που έγινε σε ένα ιδιωτικό σκάφος και σε μια στιγμή από το πάρτι, οι φίλες της Kylie και η Kim τσουγκρίζουν για να πιουν ένα ποτήρι τεκίλα 818, το brand δηλαδή που εγκαινίασε πέρσι η Kylie.

Όμως η Kim Kardashian, προς έκπληξη όλων, δεν τα πάει πολύ καλά με το αλκοόλ και με το που ήπιε μια γουλιά, έφτυσε γρήγορα την τεκίλα στο ποτήρι και την αποκάλεσε «nasty», δηλαδή αηδία. Αυτό ίσως να είναι μεγαλύτερο χτύπημα για το brand της Kylie κι από τις κατηγορίες για πολιτισμική οικειοποίηση σε επίπεδο προώθησης του.

Δεν το λες και ό,τι καλύτερο για τις πωλήσεις, ένα πρόσωπο όπως η Kim να πίνει και να φτύνει.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο πάρτι βρέθηκε και η Αναστασία Καρανικολάου, Ελληνίδα ομογενής, γόνος πλούσιας οικογένειας και κολλητή φίλη της Kylie.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Madonna: Η ντροπιαστική στιγμή που κόντεψε να «βάλει τέλος» στην καριέρα της και το gender-fluid look του 16χρονου γιου της

Δε βρίσκεις τραπέζι ούτε με λάδωμα: Tο εστιατόριο του Μανχάταν όπου κάνουν παρέλαση οι αστέρες

Νίκος Alice Καρβέλας: Η ροκ εμφάνισή του στο γήπεδο που έγινε viral