Παρά τις πρόσφατες φήμες που υποστηρίζουν ότι το κορυφαίο μοντέλο στο χώρο της μόδας και ηθοποιός και η σταρ των Καρντάσιανς έχουν χωρίσει, αυτοί παραμένουν ζευγάρι και είναι ερωτευμένοι.

Έχουν επιλέξει ωστόσο να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση της σταρ των Καρντάσιανς με τον ηθοποιό και μοντέλο Timothée Chalamet ξεκίνησε μετά τον χωρισμό της από τον Travis Scott.

Η on/off σχέση τους -στη διάρκεια της οποίας απέκτησαν δύο παιδιά, την 5χρονη Stormi και τον Aire, 18 μηνών- έληξε οριστικά την Πρωτοχρονιά.

Και παρόλο που η ρομαντική τους κατάσταση έκλεισε τον κύκλο της,η Kylie και ο Travis  παρέμειναν ενωμένοι, όσον αφορά τα παιδιά τους. Το ζευγάρι είναι «καλοί φίλοι» και έχουν μια «εξαιρετική σχέση συνεργασίας».

Όσο για τον Timothée, έχει συνδεθεί με πολλές σταρ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Eiza González, της κόρης της Madonna, της Lourdes Leon και της κόρης του Johnny Depp, Lily-Rose Depp.

Ο 27χρονος έκανε ακόμη και ένα σπάνιο σχόλιο για την προσωπική του ζωή μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του με την ηθοποιό του The Idol να φιλιούνται σε μια βάρκα στην Ιταλία, το 2019.

«Πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ νομίζοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου», είπε στο GQ τον Νοέμβριο του 2020. «Ήμουν σε αυτό το σκάφος όλη μέρα με κάποιο πρόσωπο που αγαπούσα πραγματικά, και κλείνοντας τα μάτια μου, αδιαμφισβήτητα έλεγα “Ήταν υπέροχο”.

Και μετά να ξυπνάς με όλες αυτές τις φωτογραφίες δημοσιευμένες, να νιώθεις αμήχανα και να χλωμιάζουν τα πάντα;» συνέχισε. «Και τότε οι άνθρωποι υποθέτουν: Αυτό είναι ένα δημοσιοσχετίστικο κόλπο… Πιστεύουν ότι θα ήθελα να εκτεθώ με αυτό τον τρόπο μπροστά σε όλους σας;!».

kylie

Έκτοτε, ο Timothée κράτησε την ερωτική του ζωή σε χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό πιθανότατα δεν είναι γνωστά πολλά για τη σχέση του με την Kylie.