Για τη συνήθειά του να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε νεαρότερη ηλικία, μίλησε μεταξύ άλλων ο πασίγνωστος Ελληνοαμερικανός μουσικός και ιδρυτικό μέλος των Mötley Crüe, Tommy Lee, στο podcast του Bill Maher, «Club Random».

Μάλιστα δείχνει έκπληκτος γιατί παρά τις καταχρήσεις, η κατάσταση της υγείας του είναι υπερβολικά καλή.

Συγκεκριμένα ο Tommy Lee, κουβεντιάζοντας με τον Maher, του αποκάλυψε πως έπινε έως και δύο γαλόνια αλκοόλ καθημερινά, και το ποτό της επιλογής του ήταν η σκέτη βότκα, αρκετά βαρύ ποτό για να καταναλώνει κανείς σε τόσο μεγάλη ποσότητα.

Ο «οικοδεσπότης» του podcast δεν πίστευε στα αυτιά του κούγοντας τις αποκαλύψεις του γνωστού ντράμερ, κάνοντας την αντιστοιχία των δύο γαλονιών που ισούνται με τέσσερα λίτρα.

Ο Tommy ανέφερε ότι τώρα συνειδητοποιεί ότι ήταν σε μια «αποστολή θανάτου» εκείνες τις μέρες προσθέτοντας, πως «το συκώτι σου είναι δεκανίκι σε εκείνο το σημείο και μετά βίας λειτουργεί».

Όπως δήλωσε, εκείνο που δεν μπορεί να εξηγήσει, είναι πώς έπειτα απ’ όλα αυτά, τα όργανά του, αλλά και το υπόλοιπο σώμα του, αντέχουν ακόμη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί τον έλεγξαν «μέσα και έξω» και του έδωσαν ένα μπράβο, λέγοντάς του πως είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση, ενώ από το 2019 είναι νηφάλιος.

Με πληροφορίες του TMZ