Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Τζάστιν Μπίμπερ συνοδεύτηκε από ποικίλα σχόλια. Κυρίως αρνητικά. Ο τραγουδιστής συνόδευσε τη σύζυγό του, Χέιλι, στην παρουσίαση του νέου προϊόντος της εταιρείας της Χέιλι, ωστόσο μάλλον πήγε με το ζόρι. 

Η Χέιλι συγκεκριμένα παρουσίασε Peptide Lip Treatment της Rhode, με γλάσο φράουλας, εμπνευσμένο από το ντόνατ της Krispy Kreme. Το event προφανώς το διοργάνωσε σε ένα Krispy Kreme της Νέας Υόρκης. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι κόκκινο φόρεμα δημιουργίας του Ermanno Scervino, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες.

Τζάστιν Μπίμπερ

Σε αντίθεση με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος ήταν ανεκδιήγητα ντυμένος. Ο τραγουδιστής φόρεσε μια γκρι βερμούδα και ένα γκρι φούτερ, του οποίου την κουκούλα είχε στο κεφάλι του μαζί με ένα ροζ καπέλο, και για αποκορύφωμα το συνδύασε με κίτρινα crocs. 

Τζάστιν Μπίμπερ

Οι θαυμαστές στην ανάρτηση του Τζάστιν Μπίμπερ στο Instagram προφανώς πήραν θέση και σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του ίδιου να ντυθεί σε κάτι τόσο σημαντικό για την σύζυγό του, με αυτόν τον τρόπο.  «Είναι ασέβεια να ντύνεται έτσι όταν γιορτάζει τα επιτεύγματά της. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος νομίζει ότι είναι κομψό ή ok να ντύνονται σαν αχρείοι. Δεν με νοιάζει εάν κάποιος είναι πλούσιος ή διάσημος» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε:  

«Όταν η μπέιμπι σίτερ σας ακυρώνει την τελευταία στιγμή και πρέπει να πάρετε το μικρό σας παιδί μαζί σας στο ραντεβού σας».

Στο μεταξύ, υπήρξαν κι εκείνοι που έκραξαν την Χέιλι, κατηγορώντας την πως ανάγκασε τον Τζάστιν Μπίμπερ να προμοτάρει τη δουλειά της στο προφίλ του.