Ο Τζάστιν Μπίμπερ θέλοντας να δείξει στους followers του πως δεν μένει απαθής με όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και την Γάζα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram του, η οποία ήταν τελείως λάθος. Αντ’αυτού κατέληξε δείξει στον κόσμο πως δεν έχει ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει.

Κι αυτό γιατί στην φωτογραφία φαινόταν η ισοπεδωμένη Γάζα μετά από χτύπημα των Ισραηλινών, αλλά πάνω έγραφε «Προσευχηθείτε για το Ισραήλ». Προφανώς προκάλεσε τις αντιδράσεις όλων όσων πρόλαβαν και είδαν την ανάρτηση, αφού για ευνόητους λόγους μετά από λίγο διαγράφηκε. 

Τζάστιν Μπίμπερ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ βέβαια έκανε ένα ακόμα Insta story, αυτή τη φορά χωρίς τη φωτογραφία, αλλά μόνο το μήνυμα για το Ισραήλ.

Τζάστιν Μπίμπερ

«Άλλο ένα παράδειγμα διασημοτήτων που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα και αναδημοσιεύουν το πρώτο πράγμα που βλέπουν», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε:

«Απλά ντροπιαστικό. Αν δεν ξέρετε για τι μιλάτε, τότε μην μιλάτε καθόλου. Και δεν είπε μόλις χθες ότι δεν πρόκειται να διαλέξει πλευρά και δείτε τι κάνει τώρα… διαλέγει τη λάθος πλευρά…..».