Η Χέιλι Μπίμπερ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, μιλώντας για όλα, αλλά έδωσε έμφαση στο κομμάτι της εγκυμοσύνης. Η επιχειρηματίας και ινφλουένσερ ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, αλλά ξεκαθάρισε πως έχει κουραστεί να την ρωτάνε συνεχώς αν είναι έγκυος.

«Πρόσφατα, όλοι έλεγαν “Θεέ μου, είναι έγκυος”. Κι αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές», είπε αρχικά η Χέιλι Μπίμπερ και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι αποκαρδιωτικό σε αυτό. Διά@@ε, δεν μπορώ να είμαι πρησμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Θα ήταν ψέματα αν έλεγα “δεν μου καίγεται καρφί”».

Η Χέιλι Μπίμπερ τόνισε πως αν μείνει έγκυος τότε όσοι είναι στο ίντερνετ, θα είναι και οι τελευταίοι που θα το μάθουν. Παλιότερα, δήλωνε ότι θα ήθελε να μεγαλώσει τα μελλοντικά παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν οι γονείς της. 

Χέιλι Μπίμπερ

Τώρα, παραδέχεται πως αυτό ίσως δεν είναι εφικτό. «Αυτό ήταν προτού παντρευτώ. Δεν ήξερα ποιον θα παντρευόμουν τότε», είπε αναφερόμενη στον σύζυγό της, Τζάστιν Μπίμπερ και συνέχισε: «Είναι τόσο δύσκολο να πω τι θα κάνω ή δεν θα κάνω, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν ένα παιδί. Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι γονιός, πέρα από κηδεμόνας σκύλου. Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο».