Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της, καρπό του έρωτα της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα. Η πολιτικός από χθες κρατάει στην αγκαλιά της ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, υγιέστατα και τα δύο.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη παντρεύτηκε μυστικά τη Δευτέρα του Πάσχα τον σύντροφό της Μίνωα Μάτσα στις Σπέτσες, η βουλευτής της ΝΔ γνωστοποίησε ότι είναι έγκυος.

https://www.intronews.gr/4690-2-mikis-theodorakis-laiko-proskynima-sti-soro

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Όλγα Κεγαλογιάννη είχε κάνει συγκινητική ανάρτηση, εν αναμονή της γέννησης των διδύμων της.

«Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή και ουσιαστικά ήταν ένα κεφάλαιο που είχα αισθανθεί ότι είχε κλείσει» έλεγε σε συνέντευξή της, μετά την αποκάλυψη πως περιμένει τα δίδυμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, αποκαλύπτοντας τις προσπάθειες στο παρελθόν να γίνει μητέρα.

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Λίγη ώρα μετά έκανε και την πρώτη δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλωσορίζοντας τα μικρά της. «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!»