Η Χίλαρι Σουάνκ γέννησε δίδυμα και το γνωστοποίησε στους θαυμαστές της μέσω φωτογραφίας στο Instagram. H 48χρονη ηθοποιός και βραβευμένη με Όσκαρ, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια συνέντευξης της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός, αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η Σουάνκ ανέβασε τη φωτογραφία με τα νεογέννητα μωρά της, με πληθώρα σχολίων να τη συγχαίρουν. Στη λεζάντα έγραψε: «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι! ) άξιζε. Καλό Πάσχα! Δημοσίευση από τον καθαρό Παράδεισο».

Στο μεταξύ, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της, για τον λόγο που αποφάσισε στα 48 της να γίνει μητέρα, είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια κοιτούσα την καριέρα μου. Μέχρι πριν τέσσερα χρόνια, ένιωθα πως δεν είχα όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνταν για να είμαι σωστή και να νιώθω ολοκληρωμένη», και πρόσθεσε:

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν διαρκώς, ακόμα και σαν νέα κοπέλα. Το είχα στο μυαλό μου. Οπότε, είναι ωραίο που επιτέλους βρίσκομαι εδώ και είμαι έγκυος».