Μπορεί ο Δημήτρης Ρεγγινίδης να πήρε πάνω την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που εντοπίστηκαν σε μαύρη βαλίτσα, σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του Παγκρατίου έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Ο 32χρονος σύντροφος της, μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης στην υπόθεση, ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν πώς έφθασαν στα χέρια τους τόσα κιλά κοκαΐνης. Για ημέρες παρακολουθούσαν τους δύο συλληφθέντες καθώς το «βαθύ λαρύγγι» που τους έδωσε μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη στα στέκια της show biz. Όπως προέκυψε οι αστυνομικοί μετά την ταυτοποίηση τους διαπίστωσαν πως δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και έτσι χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα αποφάσισαν να κάνουν έφοδο και να τους περάσουν χειροπέδες.

Θεωρούν ότι το ζευγάρι, είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν τη «λευκή κυρία» στα “ρουθούνια” της αθηναικής ελίτ και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τα μεγάλα κεφάλια. Τους εισαγωγείς της κοκαίνης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

https://www.intronews.gr/4986-2-elena-polychronopoulou-78-kila-kokaini

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, πρώην ποδοσφαιριστής, συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για κοκαΐνη πολύ καλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας.